Печат на визитки

”Изготовление

Поръчка на визитки онлайн

Направете своя поръчка на визитки онлайн! Поръчването на визитки онлайн е много лесно! А изработването на визитките е много бързо. Поръчайте печат на визитни картички, като прикачите свой файл или създайте визитки в нашият онлайн-редактор(програма за изработка на онлайн визитки). Използването на нашия конструктор за визитки превръща  изработването и принтирането на визитки в лека и занимателна игра.

Има три варианта на поръчки:

  1. Създайте визитки собственоръчно, като редактирате готовите шаблони за визитки. Нашият онлайн-дизайнер на визитки Ви дава всички възможности за творчество – Вие може да замените фона, да качите ново изображение, да вмъкнете QR-код, да промените цвета и изписването на текста. Но ако всички тези възможности не са Ви необходими – изберете си един от стотиците готови шаблони с нужната Ви тематика и просто вмъкнете своите данни. За тази цел натиснете синия бутон за да поръчате Вашите онлайн визитки.

  2. Качете готовия си макет за печат на визитка. За тази цел натиснете зеления бутон. Системата ще извърши автоматична проверка на качения макет и ако той съответства на изискванията – отговаря на поставените размерите, на цветовата палитра и резолюцията – то Вие ще можете да пристъпите към оформянето на поръчката за печат на онлайн визитки.

  3. Поръчайте разработването на макета за визитка при нашите дизайнери. За тази цел натиснете оранжевия бутон. Попълнете Вашите изисквания към макета, качвайки текстовия и графичния материал, който искате да видите във визитката. Има два пакета разработки – Стандартен и VIP. В Стандартния са възможни само три изменения в предложения от дизайнера вариант, а VIP не ограничава количеството промени.

Избирайки най-удобния за Вас начин на заплащане и доставка, Вие може да завършите оформянето на поръчката за бърза изработка на качествени цветни дигитални визитки. Сега цялата информация за етапите на изработване и доставка на визитки ще бъде достъпна за Вас в меню «Моите поръчки», ще получите известие и по e-mail. Отпечатването на Вашата визитна картичка ще бъде направено за един работен ден.

 Цена на визитки

Запознайте се с цените ни за печат на визитки. Ще останете приятно изненадани от нашата цена на визитки. Направете сравнение с  конкуренцията, вижте и сроковете им за изпълнение - и ще се убедите, че Vizitka.com. изпълнява отпечатването на визитки евтино и бързо. Евтини визитки не означава "лоши визитки". Ние предлагаме най-доброто, което можете да получите в България. Най-важно за нас е качеството!

Вид Цена за комплект Максимален срок за изработване
100 +10 броя (едностранни) 14,90 лв. 1 работен ден
100 +10 броя (двустранни) 22,90 лв. 1 работен ден
500 броя (едностранни) 54,90 лв. 1 работен ден
500 броя (двустранни) 64,90 лв. 1 работен ден
1 000 броя (едностранни) 79,90 лв. 1 работен ден
1 000 броя (двустранни) 99,90 лв. 1 работен ден
2 000 броя (едностранни) 129,90 лв. 1 работен ден
2 000 броя (двустранни) 159,90 лв. 1 работен ден
96 броя (безплатните) 0,00 лв. 5 работни дни

Vizitka.com извършва дигитален печат на визитки. Визитките са най-популярният рекламен продукт. Разделят се на персонални и корпоративни.
- Персоналните визитки се използват при неофициално общуване, също така тези визитки се използват от предприемачи, хора с творчески професии и на свободна практика. Оформянето на визитките е свободно, в съответствие с вкуса на собственика или даващо представа за това с какво се занимава той.

-  Корпоративните или деловите визитни картички се изработват в точно съответствие с фирмения стил на компанията; използват се: наименование, лого, фирмени цветове. Ако корпоративните визитки се изработват за служител, то непременно трябва да бъде посочена длъжността на собственика или неговата връзка с компанията, всички възможни контакти. За държавни служители е допустимо да се използват държавни символи – знаме и герб.

Отпечатването на визитни карти можете да поръчате онлайн на Vizitka.com. Използването на нашата програма за конструиране на визитки е лесно, удобно и забавно.

Изработка на визитки в интернет – печатница Vizitka.com

Vizitka.com Ви предлага дигитална изработка на визитки от най-високо качество. Удобният интерфейс за оформяне на поръчки, най-функционалният онлайн-дизайнер на визитки в индустрията, краткият срок за изработка на всякакъв тираж – ЕДИН работен ден и най-конкурентните цени правят това предложение уникално за България! От всички краища на нашата страна пристигат онлайн поръчки за визитки, дори от най-малкото населено място - всичко това са географски точки на нашите поръчки. Ние ще доставим качествено изработени, цветни, дигитални визитки в която и да е точка на България за 1-3 дни. Ние предлагаме оптимална цена за цяла Бъгрария на визитки отпечатани чрез дигитален печат.

 Технически данни

Ние изработваме визитки със стандартен размер – 90х50 мм. Всички комплекти по 100 и 1 000 визитки се печатат само по цифров метод, което, освен изключителната скорост на производство, осигурява още и идеално сходство на цветовете при изработката на целия тираж, което не може да се гарантира при офсетова изработка на визитки. Плътността на хартията е 350 грама на кв. м. Повърхността на хартията, която използваме за отпечатване на Вашите онлайн визитки е матова. Като допълнителна опция към изработката на онлайн визитки предлагаме ламиниране на лицевата страна и заобляне на ъглите. На страницата Изисквания към макетите Вие може да узнаете точните размери и техничските характеристики на макетите за отпечатване на визитни картички. 

Цените включват ДДС

Изберете параметрите на фотокнига:
- Формат
- Начин на поръчка
- Брой страници
Калкулатора веднага ще ви покаже цената на Вашата фотокнига.

Цена: