Печат на табели в нашата онлайн печатница

Табелите са продукти, които се изработват чрез нанасяне на отпечатано изображение върху издръжливи, леки, модерни материали: пластмаса, композит или акрил. Табелите са необходими за правилната ориентация както на улицата – адресни табели, табели за дома; така и на закрито – табели на врати, информационни табели и табели.

Вътрешните табели и знаци помагат да се ориентирате в големи сгради: офисни, административни, обществени. За информация се използват и вътрешни табели – това са указателни табели, работно време, идентификация на офис помещения, табели с номер; и за обозначение на противопожарно оборудване. Пожарните знаци указват местоположението на пожарните кранове, пожарогасителите и аварийните изходи.

Идентификацията на къщи и сгради е възможна с помощта на адресни табели. Поставяйки табела пред дома Вие помагате на Вашите клиенти и гости да Ви намират много по-бързо.

Адресните табели и външните информационни табели са предназначени за използване на открито, поради което при производството им се използват съвременни материали и методи за печат, които са устойчиви на влиянието на околната среда.

Онлайн печатница Vizitka.com® произвежда табели евтино, бързо и качествено. Табелите се отпечатват чрез широкоформатен, пълноцветен UV печат, който е устойчив на негативни влияния на околната среда. UV мастилата създават ярко, блестящо изображение, водоустойчиви са, не избледняват и са безопасни за употреба на закрито. Ние предлагаме на нашите клиенти модерни табели.

В онлайн печатница Vizitka.com® можете да поръчате табела онлайн. Освен това с помощта на нашия онлайн дизайнер можете да направите оформление на табела безплатно, без да напускате дома или офиса си. Предлагат се готови шаблони за вътрешни и адресни табели и разнообразие от инструменти за проектиране, за да Ви помогнат.