Фотоалбуми

Печат на фотокниги в нашата онлайн печатница

Вероятно знаете какво е фотокнига и неведнъж сте държали в ръцете си цветни фотоалбуми с твърди корици, отпечатани в печатници и съдържащи: шедьоври на архитектурата, репродукции на картини или природата в цялото й величие и красота.

Но сега технологиите за цифров печат позволяват на всеки да създаде уникална и лична фотокнига и да я отпечата само в едно копие. Тази фотокнига ще бъде посветена на Вас, Вашето семейство или някое прекрасно събитие в живота ви. Книгата ще бъде съчетание от личните Ви снимки, уловили прекрасни моменти, емоции и настроения, които бихте искали да запазите за дълго време и не само в съзнанието.

Можете да създадете фотокнига за интересно пътуване или екскурзия. Тази книга може да разкаже за семейно тържество, за абитуриентско парти в детската градина или в училище. И за да запазите сватбени снимки в продължение на много години – просто няма по-добър вариант от сватбената фотокнига.

Онлайн печатница Vizitka.com® отпечатва дигитални фотокниги. Следователно тиражът на фотоалбуми може да бъде само в един екземпляр. За производството на фотокниги използваме матова хартия с покритие и висока плътност, книгата е закрепена с твърда подвързия, която е изработена от дебел подвързващ картон и покрита с гланцово ламиниране. Затова Вашата семейна или фирмена фотокнига, дори при много чести гледания, ще Ви радва дълго време!

Поръчката за фотокнига на Vizitka.com® е изключително лесна. Можете да извършите всички необходими действия на нашия уебсайт. Можете дори да направите свой собствен фотоалбум. За да направим това, ние разработихме прост и лесен за използване онлайн дизайнер за фотокниги. Когато създавате фотокнига, можете да използвате готови шаблони за фотокниги, да правите колажи, да прилагате различни рамки, маски, клипарт, да правите надписи с различни шрифтове, за да дадете живот на всичките си творчески идеи.

Изберете опцията, която най-добре отговаря на Вашата идея, а нашата печатница с удоволствие и с голяма отговорност ще отпечата красива и висококачествена фотокнига за Вас бързо и евтино.

И когато след известно време вземете тази фотокнига в ръцете си, ще можете да изпитате приятни емоции отново!