Бизнес печат

5 бр. – 29,75 лв.
Поръчай
100 бр. (100х50 мм) – 16,00 лв.
Поръчай
10 бр. – 6,50 лв.
Поръчай

Бизнес печат в нашата онлайн печатница

Бизнес печатът е печат на продукти, необходими в процеса на работа, договаряне; регистрация, изпращане и съхранение на документация; подготовка и провеждане на конференции, семинари и изложения.

Папки, пликове, тефтери, решени във фирмения стил на компанията, работят за положителен имидж, разпознаваемост на марката. Брандираният бизнес печат демонстрира сериозността и солидността на компанията, предприятието, организацията, формира бизнес стила на преговори или сключване на договори. Сертификатите са важна и необходима документация за бизнеса: те потвърждават нивото на квалификация на специалистите, декларираното качество на стоките, продуктите или съответствието на даден обект с изискванията на техническата документация, условията на договорите.

Оналйн печатницата извършва производството на бизнес печат евтино, бързо и ефективно. Извършваме пълноцветен дигитален печат на папки, пликове, сертификати и бележници. Тетрадките могат да бъдат три вида: с празни листове вътре, с листове в клетка, с отпечатано оформление на клиента на всеки вътрешен лист. Пликовете се отпечатват в два вида: бели пликове и пликове от дизайнерска крафт хартия. Произвеждаме също така и папки с лепен джоб. И, разбира се, предлагаме печат на сертификати с различни размери с персонализация (именни, номерирани и др.). Освен това, клиентът ще може сам да прави данни за персонализиране на сертификати, когато изготвя оформление в новия ни онлайн конструктор.

За изработка на папки и сертификати клиентът по избор може да избере дизайнерски картон, ламинация, имитация на топъл печат. Всички тези допълнителни функции са предназначени да направят бизнес печата по-траен, представителен и запомнящ се.

В нашата онлайн печатница можете да поръчате бизнес печат онлайн, без да напускате офиса си. Освен това на нашия уебсайт можете самостоятелно и безплатно да направите оформление на всеки продукт за бизнес печат с помощта на онлайн дизайнер.