Печат за търговия

50 бр. (90х50 мм) – 14,70 лв.
Поръчай

Печат за търговията в нашата онлайн печатница

Онлайн печатницата предлага широка гама от печатни продукти, които са пряко свързани с търговията и стоките – това са етикети, етикети, сертификати, хартиени торби и еко торби.

Етикетите и предават на потребителя цялата основна информация за продукта и производителя, методите на приложение или употреба, условията на съхранение и правилната поддръжка / грижа. Освен това етикетите и са маркетингови инструменти, които позволяват на производителя да подчертае своя продукт на рафтовете на магазините, да го направи оригинален и привлекателен. Благодарение на използването на дигитален печат, ние сме една от малкото печатници в България, които приемат поръчки за печат на етикети в малки количества – от 50 бр.

Напоследък много популярни са подаръчните сертификати, които се използват като универсални и полезни подаръци. Освен сертификати за отстъпка, с помощта на такива сертификати веригите супермаркети или бензиностанции например привличат и задържат клиенти.

Онлайн печатницата осъществява печат за търговията евтино, ефективно и бързо. Можете да поръчате печат на маркетингови печатни продукти в нашата печатница онлайн, без да напускате дома или офиса си. Освен това, също онлайн, с помощта на нашия нов конструктор, можете самостоятелно и безплатно да направите оформление на необходимия печат за търговия, като използвате разнообразие от готови шаблони, представени в конструктора.