Адресни табели

Характеристики на адресни табели

Размери: произволни
Тип печат: широкоформатен УВ-печат
Цветност: пълноцветен печат
Материал: по подразбиране се използва разпенено PVC с дебелина 3 мм
Допустимо отклонение на размера на готовия продукт: 2-3 мм
Тираж: на бройка от 1 бр.
Време за изработка: 2 работни дни

Цена на адресни табели

Размер Цена Време за изработка:
20x30 см 14,70 лв. 2 работни дни
60x15 см 22,05 лв. 2 работни дни
30x40 см 25,20 лв. 2 работни дни

Адресни табели

Адресните табели са необходими за идентифициране на къщи и сгради. С поставянето на адресна табела на сградата Вие се грижите за Вашите клиенти и гости, които вече ще Ви намират много по-бързо.

Адресната табела на къщата е предназначена като правило за работа на улицата, поради което при производството на адресни табели се използват най-модерните материали и методи за печат, които са устойчиви на агресивните влияния на околната среда.

Онлайн печатница Vizitka.com® произвежда модерни табели за къщи – адресни табели с пълноцветен UV печат върху бяла пластмаса (PVC – поливинилхлорид). Такива пълноцветни адресни табели за частна къща имат редица предимства:

 • ярки цветни табели за къщи се открояват от стандартните табели на улицата, които имат не повече от 1-2 цвята;
 • използваният материал е устойчив на влага и промени в температурата на въздуха;
 • прилаганият метод на UV печат е най-устойчив на променящите се условия на експлоатация на продукта;
 • Вие сами можете да измислите или изберете индивидуален дизайн за адресната табела за дома (вашата адресна табела може да има произволни размери).

Пълноцветната табела за дома с изключителен дизайн ще подчертае вкуса, стила и индивидуалността на собствениците, ще даде положителни емоции на съседи, гости или обикновени минувачи.

Онлайн печатница Vizitka.com® предлага изработка на адресни табели евтино, бързо и качествено. По подразбиране се използва PVC с дебелина 3 мм, но по желание клиентът може да избере и друга дебелина на материала – 5 мм. Използваното UV мастило не се отмива с вода и не избледнява, запазва ярки и наситени цветовете за дълго време.

Как да поръчам печат на адресни табели?

Онлайн печатница Vizitka.com® предоставя възможност за онлайн поръчка на адресни табели. За да направите онлайн поръчка, трябва да предоставите висококачествено оформление на табела за къща за печат. На нашия уебсайт има три възможни начина.

 1. Направи си сам адресна табела: Можете да проектирате своя собствена адресна табела с помощта на нашия безплатен онлайн дизайнер на табели. В конструктора ще намерите много готови шаблони за табели за дома. Като редактирате всеки шаблон, който харесвате, можете да направите свое оформление, като поставите Вашите изображения, адрес, приложите различни фонове, рамки и шрифтове. Параметрите на самото оформление се управляват автоматично (натиснете синия бутон).
 2. Ако вече имате готово оформление на табела, можете просто да го качите на нашия уебсайт. Първо трябва да се уверите, че оформлението Ви отговаря на всички изисквания за оформления, които можете да намерите в специалния раздел „Изисквания“ (натиснете зеления бутон).
 3. Можете да поръчате индивидуален дизайн на адресна табела от професионален дизайнер на нашата онлайн печатница. Той бързо ще изготви макет с всички Ваши желания и ще Ви го изпрати за одобрение по имейл (натиснете оранжевия бутон).

Ние ще доставим адресни табели до Варна, Бургас, София, Пловдив, Плевен, Обзор и всяко друго населено място в България.

Гарантираме 100% качеството на изработените адресни табели. Ако се установи брак (при условие, че предоставеното оформление напълно отговаря на посочените изисквания), тогава ние ще повторим поръчката за наша сметка или ще възстановим парите.

Изисквания към оформлението на адресните табели

Изисквания към оформлението на адресните табели
 • Размерите на макетите трябва да отговарят на изискванията и да са представени в мащаб 1:1.
 • Оформлението трябва да бъде направено с отстъп от всяка страна от 5 мм.
 • Информационната част трябва да бъде разположена не по-близо от 10 мм до ръба на оформлението, като се вземе предвид отсъпите.
 • Всички елементи извън линията за рязане (фон или фоново изображение) трябва да заемат цялата площ на оформлението до края.
 • Файловете не трябва да съдържат маркировки за изрязване, кръстове за подравняване, скали или други елементи.
 • Цветови модел CMYK (профил CoatedFOGRA39.icc/ISO Coated v2 (ECI)).
 • Разделителна способност на файла: 150 dpi.

Допустими формати на файловете:

 • Оформления във формат PDF
  • Не трябва да съдържа прозрачност. Всички шрифтове се преобразуват в криви.
  • Не трябва да съдържа градиентно (преливащо) запълване (ако оформлението е направено във векторна програма, обектите с градиентно запълване трябва да бъдат растеризирани).
  • Броят на векторните обекти в оформлението не трябва да надвишава 1000 елемента.
  • Всички снимки трябва да бъдат вградени във файла.
  • Растерните изображения да не съдържат компресия.
 • Оформления във формат TIF
  • Всички слоеве трябва да бъдат обединени.
  • Файлът не трябва да съдържа алфа канали.
 • Оформления във формат JPG
  • Използвайте само стандартен формат.
  • JPG 2000 или JPG стерео формат не е разрешен.
  • Запазване с максимално качество без компресия.

Избор на материал

Можете да изберете да поръчате PVC плоскости за дома с различна дебелина.

2-странна лента

Можете да поръчате двустранно тиксо за закрепване на табелата.

Описание на материала

PVC (поливинилхлорид):

бяла пластмаса, устойчива на променящите се условия на околната среда. Не се препоръчва поставянето на PVC табели върху лесно нагряващи се повърхности (метал), изложени на пряка слънчева светлина за дълго време.

Популярни шаблони за адресни табели

Въпроси – отговори

Могат ли адресни табели от PVC с дебелина 5 мм да се окачват на открито?
Да, табелите от PVC могат да се използват на открито. Този материал е доста устойчив на влага и температурни промени. Въпреки това не препоръчваме да поставяте такива табели (изработени от PVC) на постоянна пряка слънчева светлина и върху метална повърхност, която силно се нагорещява.
Боята на чинията ще се олющи ли от дъжд и слънце?
Не. За изработката на адресни табели използваме директен UV печат, който е безусловно най-устойчив на агресивни влияния на околната среда. Използваното UV мастило запазва блясъка и яркостта на цвета за дълго време.
Какъв вид монтаж на табели предлагате?
По желание можете да изберете двойнозалепваща лента за закрепване на адресната табела към къщата или вие собственоръчно да пробиете дупки на желани места в табелата, така че в бъдеще да е удобно за клиента да я закрепи сам.
Нищо няма да стане с материала на табелата, ако я пробием, за да я окачим на къщата?
Разбира се, че не. Материалите, използвани за производството на адресни табели, са доста издръжливи и устойчиви на различни влияния на околната среда.
Всички въпроси →