Интериорен печат

Интериорен печат в нашата онлайн печатница

Интериорният печат е печатна услуга за изработка на интериорни картини: постери и платна. Фото плакатите и фото платната са много висококачествено отпечатано изображение, което човек ще разглежда отблизо. Те изпълняват декоративна и дори естетическа функция, служат за проектиране и създаване на емоционална атмосфера в жилищни и обществени помещения.

Плакатите и картините върху платно могат да бъдат изработени в различни стилове, жанрове и да имат разнообразна тематика – това могат да бъдат отпечатани копия на произведения на изкуството, природни красоти, снимки на известни личности, изображения на архитектурни паметници, градски пейзажи, абстракции, и т.н.

Много популярен, особено като запомнящ се подарък, е интериорният печат на снимки върху платно и печат на фото плакати – може да бъде личен портрет, семеен портрет, портрет на герой на деня, сватбен портрет, както и фотоколаж от най-добрите снимки.

Печатът на интериорни платна и плакати се извършва от висококачествени фотографии с най-съвременни материали, оборудване и методи за печат, което води до почти фотографско изображение под формата на картина на стената на достъпна цена.

Онлайн печатница Vizitka.com® отпечатва интериорни картини в България евтино, бързо и качествено. За отпечатване на фотоплакати с формати A4 и A3 се използва пълноцветен дигитален печат, а за големи плакати с формати A2-A0 се използва интериорен широкоформатен печат.

Печатът върху канаваца се извършва чрез интериорен UV печат, устойчив на абразия и избледняване. Като материал използваме естествено памучно платно със специално покритие. Използването на специални екосолвентни мастила и UV мастила осигурява ярко, наситено, трайно изображение, а използването в жилищни помещения е безопасно.

Плакатите, широкоформатния печат върху хартия и широкоформатния печат върху фолио ще ви помогнат да украсите интериора, а за дизайна на офиси, търговски етажи и шоуруми може да се нуждаете от дизайни Roll-up, X-banner или Press-wall стени. И можете да поръчате всичко това в нашата онлайн печатница.

В онлайн печатница Vizitka.com® можете да поръчате онлайн печат на интериорни снимки. Уникален онлайн дизайнер предоставя възможност да направите оформление на плакат или канава за печат със собствените си ръце и напълно безплатно. Поставете Вашите снимки в готови шаблони, създайте надписи, използвайте различни дизайнерски инструменти и ние ще се радваме да превърнем Вашите творчески идеи в красиви и висококачествени интериорни картини!