Широкоформатен печат

Широкоформатен печат в нашата онлайн печатница

Какво е широкоформатен печат? Много търсени печатни продукти се поръчват в големи размери. За производството им се използва широкоформатен печат върху широкоформатни плотери и се използват специални материали: банерно платно, хартия или самозалепващо фолио, еко-солвентни мастила.

Онлайн печатница Vizitka.com® предлага различни видове широкоформатен печат в България. В зависимост от материала това може да бъде широкоформатен печат върху хартия, върху бяло гланцово фолио, върху прозрачно фолио, върху перфорирано фолио. Също така, банери и мобилни конструкции се произвеждат по метода на широкоформатен екосолвентен печат: X-банер, roll-up (рол банер), прес стена.

Популярни продукти на широкоформатния печат върху хартия: плакати, постери, плакати, календари, изображения за билбордове и лайтбоксове.

Външната реклама е основната област на приложение за широкоформатен печат върху самозалепващо фолио. Използва се за декорация на витрини на магазини и салони, витрини на офиси, банки, ресторанти. Широкоформатните изображения на фолио и каст фолио се залепят върху автомобили, градски транспорт.

Печат върху бяло гланцово фолио се използва за пътни знаци, улични знаци, табели, изложбени щандове. Интериорният печат е друга област на приложение: декориране на стаи и мебели. Black Out фолиото е необходимо за възстановяване или подмяна на външна реклама, когато е необходимо залепване върху неравна и неравномерна цветна повърхност. Посредством това фолио остатъците от предишни изображения не се виждат.

Прозрачното фолио е незаменимо при декориране на огледала и стъкла, при създаване на витражи. Перфо фолиото (One Vision) е уникално, когато се прилага върху прозорци. Благодарение на структурата си, от улицата се виждат само изображенията върху стъклото, а отвътре фолиото остава почти прозрачно: прозорците пропускат достатъчно светлина, всичко се вижда ясно през тях.

Банерите заемат специално място сред широкоформатните печатни продукти. С помощта на банер можете ефективно да привлечете вниманието на голям брой хора, да предадете необходимата информация по ясен и достъпен начин. Банерите могат да се използват както на открито за външна реклама и информация, така и на закрито: на изложби, конференции, презентации, за декориране на големи търговски и развлекателни помещения, както и за декориране на сватби, юбилеи и концерти. В онлайн печатница Vizitka.com® можете да поръчате не само печат на самите банери, но и няколко вида мобилни (преносими) стойки за банери, които са много компактни, удобни за използване и лесни за транспортиране.

Широкоформатният печат се извършва в нашата печатница на широкоформатни мастиленоструйни плотери с висока разделителна способност, на осем прохода. Това означава, че изображението ще бъде много ясно, ярко и наситено.

Можете да поръчате широкоформатен печат на всеки продукт в онлайн печатница Vizitka.com® през интернет. Поръчките се изпълняват качествено, бързо и евтино. Благодарение на нашия онлайн дизайнер, можете да направите свое собствено и безплатно оформление за всеки широкоформатен продукт. Онлайн дизайнерът е опростен и лесен за работа, предоставя широки възможности за творчество, а техническите параметри на оформлението се контролират автоматично от дизайнера.