Магнити

Характеристики на винилови магнити

Размери на готови магнити: произволни
Материали: основа – магнитен винил с дебелина 0.7 мм;
покритие: ламинация гланцово фолио
Тип печати: цифров пълноцветен печат
Тираж: от 10 бр.
Време за изработка: 2 работни дни; за тиражи от 500 бр. – 4 работни дни.

Цена на винилови магнити

Тип Тираж Цена Време за изработка
магнит 85х55 мм 50 бр. 67,23 лв. 2 работни дни
100 бр. 105,83 лв. 2 работни дни
500 бр. 478,08 лв. 4 работни дни
магнит 65х65 мм 50 бр. 67,23 лв. 2 работни дни
100 бр. 105,83 лв. 2 работни дни
500 бр. 418,32 лв. 4 работни дни
магнит 100х70 мм 50 бр. 89,64 лв. 2 работни дни
100 бр. 148,16 лв. 2 работни дни
500 бр. 557,76 лв. 4 работни дни

Магнити

Печат на магнити е популярна полиграфическая услуга. Магнитите са чудесна идея за подарък, ефектна реклама, оригинален вариант на визитки.

Рекламните и сувенирни винилови магнити, благодарение на магнитните свойства на основата, надеждно се фиксират върху всяка метална повърхност. Сега във всеки дом има магнити за хладилник с различни форми и съдържание. Можете да поръчате фотопечат върху магнит – това могат да бъдат сватбени, детски, празнични снимки или снимки от интересни пътувания.

Отпечатването на магнити с фирмено лого или слоган е ефективно за популяризиране и популяризиране на марката. Такива фирмени магнити се използват като сувенири по време на промоции, изложби, за поздравяване на редовни клиенти и партньори за празници. Визитка, направена под формата на винилов магнит, е подходяща за компании и предприемачи, предоставящи различни услуги: фризьори, козметолози, лекари, таксиметрови услуги, доставка на хранителни стоки и др.

Оналйн печатница Vizitka.com® предлага изработка на печатни магнити евтино, ефективно и бързо. За основа се използва магнитен винил с дебелина 0,7 мм, последван от задължително покритие на отпечатаното изображение с гланцово ламиниращо фолио. Печатът се извършва дигитално в пълноцветен печат, което води до много ясно, ярко, цветно и трайно изображение.

Как да поръчам печат на магнит?

В онлайн печатница Vizitka.com® можете да поръчате печат на винилови магнити. За да направите това, не е нужно да ходите никъде или да се обаждате, но трябва да предоставите оформление за печат на магнити по някой от предложените методи.

 1. Можете сами да направите оформление, като използвате уникален онлайн дизайнер на нашия уебсайт. Конструкторът съдържа много готови шаблони, които могат да се редактират с помощта на различни функции и инструменти на дизайнера. Вие ще можете да разработите оформление в нашия конструктор дори без специални познания и опит, тъй като всички технически параметри на оформлението се контролират автоматично. За да използвате дизайнера, натиснете синия бутон.
 2. Ако вече сте подготвили оформление за печат върху магнити в някоя от дизайнерските програми, просто изтеглете шаблона от нашия уебсайт. След качването оформлението ще бъде автоматично проверено за съответствие с изискванията за оформления. Можете да се запознаете с тях в специален раздел. За да използвате тази опция натиснете зеления бутон.
 3. Наш професионален дизайнер може да разработи дизайна на рекламни или сувенирни магнити за Вас. Той в кратки срокове ще изготви оформление според Вашето задание и ще Ви го предостави за одобрение. За да направите това, изберете оранжевия бутон.

Доставяме винилови магнити до Варна, Бургас, София, Пловдив, Плевен, Обзор и всяко друго населено място в България.

Даваме 100% гаранция за качеството на произведените магнити. Ако се допусне печатен дефект (при условие, че предоставеното оформление отговаря напълно на посочените изисквания), тогава ние ще отпечатаме отново поръчката за наша сметка или ще възстановим парите.

Изисквания за оформление на винилови магнити

Изисквания за оформление на винилови магнити
 • Размерите на макетите трябва да отговарят на изискванията и да са представени в мащаб 1:1
 • Оформлението трябва да бъде направено с отстъпи от всяка страна от 2 мм.
 • Информационната част трябва да бъде разположена не по-близо от 5 мм до ръба на оформлението, като се вземат предвид отстъпите.
 • Всички елементи извън линията за рязане (фон или фоново изображение) трябва да заемат цялата площ на оформлението, до ръба.
 • Файловете не трябва да съдържат маркировки за изрязване, кръстове за подравняване, скали или други елементи.
 • Цветови модел CMYK (профил CoatedFOGRA39.icc/ISO Coated v2 (ECI)).
 • Разделителна способност на файла: 300 dpi.

Допустими формати на файловете:

 • Оформления във формат PDF
  • Не трябва да съдържа прозрачност.
  • Всички шрифтове се преобразуват в криви.
 • Оформления във формат TIF
  • Всички слоеве трябва да бъдат обединени.
  • Файлът не трябва да съдържа алфа канали.
  • Запазване на оформления без компресия.
 • Оформления във формат JPG
  • Използвайте само стандартен формат.
  • JPG 2000 или JPG стерео формати не са разрешен.
  • Запазване с максимално качество без компресия.

Популярни шаблони за винилови магнити

Въпроси – отговори

Може ли да се поръчат магнити с неправилна форма от Вас?
Не, предлагаме магнити само с правоъгълна форма.
Правите ли пластмасови магнити?
Все още не. Ние произвеждаме само винилови магнити, отпечатани върху издръжлив, гъвкав магнитен винил.
Виниловите магнити ламинирани ли са?
Да, при производството на винилови магнити е задължително покриването на отпечатаното изображение със защитно ламиниращо гланцово фолио.
Магнитът закрепя ли се добре, няма ли да падне от повърхността? Има ли избор на дебелина на винила, използван в магнитите?
Магнитът се залепва добре за всякакви метални повърхности. Използваният от нас магнитен винил има магнитни свойства по цялата повърхност, което осигурява добрата му фиксация. Дебелината на използвания винил не може да бъде избрана, тъй като ние използваме само един материал, който обаче е едновременно здрав и гъвкав.
Мога ли да поръчам 1 брой, ако не ми трябват много магнити?
Минималната поръчка е 10 магнита.
Магнитните отпечатъци избледняват ли с времето?
Не, печатът върху магнитите не избледнява, тъй като те са дигитално отпечатани - това е тонер лазерен печат, който не избледнява с времето. В допълнение, методът за дигитален печат ви позволява да получите много ясно, ярко и висококачествено изображение, което ще ви радва доста дълго време.
Всички въпроси →