За нас

Персонален печат от вашето бюро

Три лесни стъпки, няколко движения на мишката и получавате печат, без да излизате от дома или офиса!
Vizitka.com<sup>®</sup>

Създайте оформление

Можете сами да направите оформление в нашия конструктор от готови шаблони или да качите свое собствено оформление. Можете също така да поверите този процес на наш опитен дизайнер.

Изберете опции

Определете тиража на Вашите продукти, използваните материали, допълнителни операции. Системата автоматично ще изчисли цената на Вашата поръчка.

Оформете поръчка

Изберете най-удобния за Вас начин за доставка на готовия продукт и заплащане на поръчката.
...Сега можете да се отпуснете, поръчката Ви ще пристигне скоро!

Кои сме ние и защо да изберете нас?

  • Vizitka.com® работи успешно в печатарската индустрия повече от 10 години.
  • Малък локален проект изведнъж стана популярен в няколко европейски страни.
  • Ние работим за онлайн клиенти от всяка точка на България, където има интернет.
  • Имаме над 5 950 клиенти.
  • Повече от половината от тези потребители направиха поне по две поръчки и станаха редовни клиенти.
  • За десет години сме изпълнили 450 000 поръчки.
  • 50 реални отзива от нашите клиенти.
  • Печатници работят под нашия франчайз в пет страни по света.

Ниски цени

Автоматизирали сме всички технологични процеси и логистика. Всички продукти са стандартни, така че можем да кажем, че сме “печатница за бързо хранене” – бързо, качествено и евтино.

Качество

Високото качество се осигурява от модерно оборудване и висококачествени материали. Всеки продукт е внимателно разработен от технолози и тестван, преди да стане достъпен за поръчка.

Кратки срокове

Благодарение на автоматизацията гарантираме минималните срокове на производство. Технологията за дигитален печат намалява времето за производство, така че отпечатваме повечето продукти за един работен ден.

Поддръжка

Отдела по поддръжката на клиенти е на разположение 9 часа на ден. Приемаме заявки чрез чат, телефони, контактна форма в сайта. Разбираме, че новото преживяване предполага много въпроси, така че ще помогнем и подкрепим!

Гаранция

Винаги получавате 100% гаранция. Ако оформлението е направено според нашите изисквания, но качеството на продукта е незадоволително, ние ще отпечатаме повторно тиража или ще ви върнем парите.

Технологии

Ние прилагаме нови технологии не само за процеса на печат, но и за развитието на услугата. Поради това нашите клиенти получават най-модерните и удобни възможности за създаване на оформления. С основание считаме нашия онлайн конструктор за един от най-добрите в света.