Календари

Печат на календари в нашата онлайн печатница

Календарът е добре познат полиграфически продукт. Има календари във всеки дом, в офиса на рецепцията, в кабинета на лекаря или директора, в училищен кабинет, в портфейла или в джоба на сакото. Календарът е прекрасен новогодишен подарък за приятели, колеги или партньори.

Съвременните технологии позволяват да направите календара оригинален и много личен и да поръчате изработката на календари в минимални количества. Някои видове календари (например стенен календар) могат да бъдат отпечатани в един екземпляр. Поръчайте стенен фотокалендар или постерен календар със семейни снимки и той ще се превърне в прекрасен подарък за Вашите близки.

Използвайки нашия производизайнер на календари, можете да направите всякакъв вид оформление на календар със собствените си ръце. Поставяйки Вашите снимки в готови шаблони за календари, използвайки рамки, маски, клипарти, шрифтове, Вие ще можете да реализирате Вашите творчески идеи, без дори да имате дизайнерски умения. А цената на календара, ще бъде много атрактивна. Нашият уникален онлайн създател на календари Ви позволява да създавате календариум за всеки месец и всяка година, да променяте външния вид на календариума в съответствие със сюжета на календара: стил, шрифт, цвят и език.

Календарите са евтина, но много ефективна форма на реклама. Много удобно е да разпространявате джобни календари на клиенти на фризьорски салони, салони за красота, частни клиники и посетители на индустриални изложения. НАстолният календар, който е удобно разположен на работния плот, има две повърхности за поставяне на календариум и рекламна информация.

Поръчката на календар в онлайн печатница е доста проста. Всички необходими действия, включително самостоятелно разработване на оформлението, избор на метод на плащане и получаване на готовата поръчка, можете да извършите на нашия уебсайт.

Изберете вида на календара, от който се нуждаете, оформлението, поръчайте календара онлайн и нашата онлайн печатница бързо, качествено и евтино ще отпечата Вашата поръчка.

Отзиви от клиенти за нашите календари

Среден рейтинг Vizitka.com®: 5.0 от 5 въз основа на 143 оценки. Всички Отзиви →

Ползвам услугите на vizitka.com за първи път. Много приятно ме изненада, това че изпълниха поръчката ми бързо. Направих заявката в четвъртък, късно вечерта, а в събота беше при мен! Календарчетата са идеални.
Благодаря Ви и весели празници :)

Petar
Много Ви благодарим за хубавите думи! Стараем се клиентите ни винаги да са доволни. Весели празници и на Вас!