Празничен печат

500 бр. – 586,50 лв.
Поръчай
500 бр. – 331,50 лв.
Поръчай
100 бр. (100х50 мм) – 16,00 лв.
Поръчай
10 бр. – 6,50 лв.
Поръчай

Печат на празничен печат в нашата онлайн печатница

Празничният печат е добре познат печат на: пощенски картички, покани, билети, сертификати, дипломи, хартиени торби.

С помощта на пощенски картички, покани, билети можете да поздравите други хора за празник или лично събитие, да ги поканите на Вашия празник или корпоративно събитие. Билетите позволяват не само да се осигури достъп на поканените, но и да се организира лотария или теглене на подаръци. Дипломите и сертификатите потвърждават получаването на определено ниво на квалификация или постигането на високи резултати. Получаването на заслужена награда предизвиква не само положителни емоции, но и стимулира нови успехи. Картичките са неизменна част от подаръка и създават необходимата атмосфера.

Онлайн печатницата отпечатва празничен печат евтино, бързо и ефективно. Ние предлагаме не просто печат на красиви и качествени продукти. Можете да станете автор на уникална пощенска картичка или уникална хартиена торбичка с щампа, изработена специално за най-близкия, любим или много уважаван човек в един екземпляр. Да, ние сме една от малкото печатници в България, които печатат картички в тираж 1 бр. Покани, дипломи и грамоти можете да поръчате при нас в минимален тираж от 10 броя.

С помощта на нашия уникален онлайн дизайнер можете сами и безплатно да направите макет на всеки празничен печатен продукт. Освен това печатаме пощенски картички, покани, билети, грамоти и дипломи с персонализация. Тоест те могат да бъдат поименни, да имат номерация, да посочват номера на седалката и т.н. Нашият онлайн конструктор позволява на клиентите сами лесно и разбираемо да подготвят данни за персонализиране на продукта.

В нашата онлайн печатница можете да поръчате празничен печат онлайн. Бе да се отдалечавате от комфорта на Вашия дом или офис, направо на нашия уебсайт, можете да направите свое собствено празнично оформление за печат въз основа на множеството готови шаблони, включени в безплатния дизайнер. Можете също така да изтеглите готово оформление или да поръчате разработването на индивидуален дизайн от нашия професионален дизайнер. Оформете, поръчайте, а ние отговорно и с удоволствие ще отпечатаме всеки празничен печат за Вас!

Какво казват клиентите за нашия празничен печат

Среден рейтинг Vizitka.com®: 5.0 от 5 въз основа на 152 оценки. Всички Отзиви →

Здравейте,
Страхотен сайт, дизайна на нашите ПВЦ карти стана на момента готов! Възхитена съм! Сега ги чакаме напечатни:-)

Rumyana Zlatkova
Здравейте, Благодарим Ви за милите думи! Радвам се, че усилията ни се забелязва, за нас е голямо удоволствие да радваме всички наши клиенти!
Хубав ден :) !