Визитки с дигитален топъл печат – сребро

Характеристики на визитки с имитация на топъл печат (сребро)

Тираж: комплекти от 100 бр.
Размер: 90x50 мм (±1 мм) или 85x55 мм (±1 мм)
Хартия: матова с покритие 350 g/m²
Тип печат: цифров тонер
Цветност: пълноцветен печат + щамповане с имитация на топъл печат (CMYK + злато, сребро)
Ориентация: хоризонтална или вертикална
Тип: едностранни или двустранни
Срок за изработка: 4 работни дни

Цена на визитки с имитация на топъл печат (сребро)

Тип Цена за комплект Време за производство
100 броя 79,90 лв. 4 работни дни
500 броя 55,93 лв. 4 работни дни
1000 броя 47,94 лв. 4 работни дни

Визитки с имитация на топъл печат (сребро)

Визитки с дигитален топъл печат (без релеф) – визитките с дигитален топъл печат не са просто визитни картички с информация за контакт, а истинско произведение на изкуството, които ефективно спомага за популяризиране на Вашия бизнес. Дигиталният топъл печат придава блясък и престиж на визитки, привличайки вниманието на клиентите и създавайки по-добро впечатление за Вашата компания или личност.
Ако искате да получите висококачествени и стилни визитки с дигитален топъл печат, можете да се свържете с нашата онлайн печатница Vizitka.com®, които имат опит в създаването на качествени продукти.

Можете да използвате нашия нов онлайн конструктор, за да създавате и поръчвате дизайни на визитни картички с дигитален топъл печат бързо и лесно. Безплатните шаблони за визитки Ви помагат да изберете правилния дизайн, а след това всичко, което трябва да направите, е да качите Вашето лого и въведете информация за контакт.

Цената на визитните картички с дигитален топъл печат зависи от много фактори, включително тираж, материал и сложност на дизайна. Независимо от това, печатът на визитки с дигитален топъл печат се предлага на достъпни цени и е изключително полезен за Вашия бизнес.

Поръчката на визитни картички дигитален топъл печат е чудесен начин да се откроите от конкуренцията и да привлечете повече клиенти. Ние предлагаме широка гама от визитки с дигитален топъл печат, които да отговарят на Вашите изисквания и бюджет. Гарантираме качество и коректност на печата, както и бърза изработка и доставка на визитките.

Визитките с дигитален топъл печат са чудесен вариант, ако искате да създадете положително впечатление за Вашата марка и да привлечете нови клиенти. С нашия онлайн производител на визитни картички и безплатни шаблони можете да създадете уникален дизайн на Визитна картичка с дигитален топъл печат, който ще Ви помогне да се отличите от конкуренцията и да привлечете вниманието на Вашата целева аудитория.

Изисквания за дизайн на визитки с имитация на топъл печат (сребро)

Изисквания за оформление - 94х54 мм

Изисквания за оформление - 89х59 мм

 • Размерите на оформленията трябва да отговарят на изискванията и да се предоставят в мащаб 1:1;
 • оформлението трябва да бъде направено с отстъпи (bleeds) от всяка страна от 2 мм;
 • всички елементи извън линията за рязане трябва да заемат цялата площ на оформлението до самия ръб;
 • предварително изрязан размер на оформлението на визитната картичка, като се вземат предвид отстъпите (bleeds):
  • класически визитки – 94x54 мм,
  • евро визитки – 89х59 мм;
 • информационната част трябва да бъде разположена не по-близо от 5 мм до ръба на оформлението, като се вземат предвид отстъпите (bleeds);
 • областта, в която трябва да се побере цялата информационна част:
  • класически визитки – 84x44 мм,
  • евро визитки – 79х49 мм;
 • файловете не трябва да съдържат марки за изрязване, кръстове за подравняване, скали и всякакви други елементи;
 • CMYK цветови модел (CoatedFOGRA39.icc/ISO Coated v2 (ECI) профил);
 • Разделителната способност на файла трябва да е 300 dpi.

Допустими файлови формати:

 • Разрешени са само оформления във формат PDF.

Характеристики на изготвянето на оформления с имитация на топъл печат:

 • Шаблони за печат на визитни картички с щамповане с имитация на топъл печат трябва да се подготвят във векторните програми Adobe Illustrator или Corel Draw.
 • Файловете не трябва да съдържат прозрачност.
 • Всички шрифтове се преобразуват в криви.
 • Елементите за покриване с имитация на топъл печат трябва да се поставят на отделен слой върху изображението за печат.
 • За полагане с имитация на топъл печат, в зависимост от цвета на имитация на топъл печатто, трябва да се създаде спот цвят (Spot color) в оформлението със съответното име и задължително използване на атрибута OVERPRINT (fill overlay).
  • За сребърнa имитация на топъл печат – цвят (C-0 M-0 Y-0 K-20) използвайки името "Silver"
 • Елементите за полагане с имитация на топъл печат не трябва да се дублират в основното изображение, т.е. под тях трябва да има само фон.
 • Ако се планират някакви вариации на комбинация от имитация на топъл печат, тогава за всеки цвят имитация на топъл печат се създава отделен слой върху отпечатаното изображение. Недопустимо е групирането на елементи за различни цели.

Готовото оформление се записва задължително в PDF формат!

Шаблон за визитка с UV лак или щамповане с имитация на топъл печат 90x50 мм (*.ai)

Шаблон за визитка с UV лак или щамповане с имитация на топъл печат 85x55 мм (*.ai)

Заобляне на ъглите

Заоблете ъглите на Вашата визитка, за да предотвратите тяхното начупване

Популярни шаблони за визитки с имитация на топъл печат

Въпроси и отговори

Чрез притискане на имитация на топъл печат става ли щамповането? Тоест текстът и графиките ще бъдат натиснати в хартията?
Не. Вдлъбнатината в хартията, постигната с клише е стара технология, която беше много скъпа. За да направите визитки по този начин, беше необходимо да направите клише.
Съвременните технологии позволяват нанасянето на имитация на топъл печат без клишета, без натиск в хартията, а сякаш се залепва към основата. Имитацията на топъл печат, нанесена по съвременни технологии, леко се издига над хартията, но няма релеф. По-скоро този метод може да се нарече фолиране, отколкото щамповане. Но терминът „щамповане“ е по-познат на мнозина, затова го използваме.
Колко здрава е имитацията на топъл печат, ще се изтрие ли?
Имитацията на топъл печат залепва много здраво за хартията. При нормално боравене с визитната картичка, стига да не третирате умишлено фолирания участък с остри метални предмети, златната или сребърната имитация на топъл печат върху визитката ще издържи почти вечно.
Как на практика да приложите златно фолиране върху текст на визитна картичка?
За да направите това, трябва да подготвите висококачествено оформление. Най-лесният начин да го направите е в дизайнера на визитки. По време на оформлението избирате текста, който искате да покриете с имитация на топъл печат, и включвате режима на приложение на имитация на топъл печат. Остава само да изберете вида на имитация на топъл печат – злато или сребро. Цветът на избрания текст ще се промени, което показва, че фолирането е приложен към текста.
Всички въпроси →