Визитки

Печат на визитки в нашата онлайн печатница

визиткаПечата ли нашата печатница визитки? Разбира се! Разполагаме с всички технически възможности, професионализма на нашите служители и голямо желание да отпечатаме най-добрите визитни картички в България.

Клиенти с креативни идеи или изтънчен вкус, които искат да подчертаят своята индивидуалност или икономично да се подготвят за събитие – всеки може да поръча визитка само за себе си.

Ако цената на визитните картички има значение, поръчайте безплатно класически или дори пробен тираж на визитни картички. Онлайн печатница Vizitka.com® предлага печат на визитки по всички съвременни технологии за печат.

Асортимент и примери за визитки: едностранни и двустранни, с вертикална или хоризонтална ориентация, единични и двойни, еднослойни и многослойни, отпечатани върху хартия, картон или дори пластмаса. Извършваме пълноцветен печат върху тъмен дизайнерски картон. И всичко това на много разумни цени. Имаме огромен избор от видове хартии и дизайнерски картони. Всички материали отговарят на европейските стандарти за качество.

Специално за Вас разработихме много удобна услуга. Всяка визитка може да бъде поръчана онлайн, без да напускате своя дом или офис.

За да направите поръчка за изработка на визитки в нашата печатница, можете сами да създадете визитка онлайн или да качите готово оформление (макет), или да поръчате разработка на оформление от наш професионален дизайнер.

Имате уникалната възможност да използвате нашия нов безплатен онлайн редактор на визитни картички, за да направите свои собствени визитки. Създайте висококачествено оформление, като използвате готови шаблони за визитки, включени в редактора. Оформлението в редактора не изисква специални умения, работата в него е интуитивна. За да Ви помогнем, сме подготвили специални видеоклипове, обясняващи как да приложите определени функции в редактора.

Опитайте, тествайте, създайте макети на Вашите визитни картички, а ние ще ги отпечатаме отговорно и с удоволствие!

Какви отзиви има от клиентите относно визитки?

Среден рейтинг Vizitka.com: 5.0 от 5 въз основа на 136 оценки. Всички Отзиви →

Благодаря!!! Поръчах през електронната платформа - без необходимост от каквито и да било допълнителни уточнения, два дни по-късно визитките бяха доставени на посочения адрес в страната. Качеството напълно удовлетворява очакванията ми, и при тези цени - с удоволствие бих ползвал отново вашите услуги :)

Борис Хинов
Изключително много Ви благодарим! :))

Поръчах визитки. Много съм доволна от бързината и качеството на услугата!

Maria Ivanova
Много Ви благодарим!
Стараем се нашите клиенти да бъдат доволни.
Поздрави!

Здравейте,

Много съм доволен от вашите услуги. Инструкциите на сайта бяха предостатъчни, за да подготвя мой собствен дизайн, а крайния резултат надмина очакванията ми. Къстъмизираният QR код на визитката се чете безпогрешно от различни устройства. Качеството на печата и детайла е страхотно, както и съответствието на цветовете. Ще препоръчам услугите ви на колеги и приятели.

Благодаря ви!

Пламен Огнянов Димитров
Здравейте! Изключително много Ви благодарим за топлите думи! Положителни отзиви като този ни карат да се стремим към още по-голямо съвършенство.
До нови срещи!

Благодаря! Поръчах от безплатните визитки и много ми хареса качеството и бързината на изработка! Определено ще поръчам и други неща от вас!

Камелия Гюлева
Радваме се,че сте останала доволна. Очакваме и други Ваши поръчки.

Много благодаря за прекрасните визитки! Пожелавам ви много успехи!

Ивелина Стойкова
Благодарим! Винаги сме на разположение, ако Ви потрябва нещо!

Благодаря за страхотните визитки :)) Удоволствие е да работи се вас !

Нели Жекова

Страхотен сайт. Беше истинско забавление да създам своя собствена визитка. Всичко е толкова лесно, просто и ясно. А и цената е наистина добра.
Поздравявам Ви и Ви желая много успехи! С нетърпение очаквам новите си визитки. :)

Теодора Попова-Лазарова
Здравейте, радваме се че бяхме полезни. Благодарим за Вашето доверие и надяваме се да сте много доволна от нашата работа!
Пожелаваме Ви много успех и успешна нова седмица!

Поздрави,
Екипа на Vizitka.com

Страхотни визитки, много съм доволен от поръчката, ще Ви препоръчам на мой познати.

Хари Ховагимян

бърза и качествена изработка на визитките
много сум доволен

Николай Монев

Благодаря за качествените визитки, за изпълнените ангажименти и за професионалното обслужване!
Пожелавам успехи! Имате и моята препопъка! :)

Кирчева Виолета