Разработка на оформление

Цена на разработка на оформление

Тип оформление Цена Срок разработки

Дизайн на визитки

Класически визитки (едностранни) 30 лв. 1 работен ден
Класически визитки (двустранни) 40 лв. 1 работен ден
Евровизитки (едностранни) 30 лв. 1 работен ден
Евровизитки (двустранни) 40 лв. 1 работен ден
Двойни визитки 49 лв. 1 работен ден

Дизайн на пластмасови карти

PVC карти 49 лв. 30-45 работни дни

Дизайн на календари

Джобни календарчета 49 лв. 1 работен ден
Еднолистови календари 49 лв. 1-2 работни дни
Календари пирамидки 49 лв. 2 работни дни

Дизайн на листовки, флаери

Листовки, флаери (едностранни) 30 лв. 1-7 работни дни
Листовки, флаери (двустранни) 40 лв. 1-7 работни дни

Дизайн на брошури

Брошури с едно сгъване 50 лв. 1-7 работни дни
Евроброшура 50 лв. 1-7 работни дни
Брошури с две сгъвания 50 лв. 1-7 работни дни

Дизайн на стикери

Стикери хартия/фолио 49 лв. 2-3 работни дни
Стикерпак 49 лв. 2-3 работни дни

Дизайн на бизнес печат

Папки 49 лв. 2-4 работни дни
Билети 50 лв. 1 работен ден
Сертификати (едностранни) 30 лв. 1 работен ден
Сертификати (двустранни) 40 лв. 1 работен ден
Грамоти (едностранни) 30 лв. 1 работен ден
Грамоти (двустранни) 40 лв. 1 работен ден

Дизайн на сувенири

Магнити 49 лв. 2-4 работни дни

Дизайн на празнична полиграфия

Картички 49 лв. 1-2 работни дни
Покани 49 лв. 1-2 работни дни

Дизайн на етикети

Стикери 49 лв. 2-3 работни дни
Етикети за вино 49 лв. 2-3 работни дни
Етикети за буркани 49 лв. 2-3 работни дни

Оформления за широкоформатен печат

Широкоформатeн печат на хартия и на фолио 49 лв. 2 работни дни
Банери 49 лв. 2 работни дни
Плакати 49 лв. 1-2 работни дни
Roll up 49 лв. 2 работни дни
Х-банер 49 лв. 2 работни дни

Дизайн на табели

Адресни табели 49 лв. 2 работни дни
Указателни табели 49 лв. 2 работни дни

Оформления за интериорен печат

Фото плакати 49 лв. 2 работни дни

Оформления на изделия за търговията

Етикети 49 лв. 2-3 работни дни

Разработка на оформление

Ако искате Вашите печатни изделия да бъдат качествени, забележими и запомнящи се, можете да използвате услугите за дизайн на оформление за печатни продукти. Професионалните дизайнери от онлайн печатница Vizitka.com® ще обмислят всяка идея до най-малкия детайл, така че печатните продукти да се превърнат в ефективен маркетингов инструмент, да радват окото и да дават позитив.

Ако желаете да поръчате дизайн на визитки, флаери, пощенски картички, сувенири или други продукти, моля свържете се с дизайнерите на онлайн печатница Vizitka.com®. Нашите експерти ще изготвят красиво оформление, ще направят правилното оформление на едностраничен и многостраничен печат, като вземат предвид спецификата на оформлението на текста и цветовите схеми.

Онлайн печатница Vizitka.com® предлага пълен набор от услуги за изработка на оформление, създаване на уникален и разпознаваем имидж на фирмата, корпоративна идентичност на стоки и услуги. Също така ще подготвим дизайн на сувенири: например магнити. Основен акцент в нашата работа е високото качество и индивидуалност на всяко дизайнерско решение.

Защо да направите поръчка за дизайн в оналйн печатница Vizitka.com®?

  • Предлагаме най-добрите цени за дизайн.
  • В нашата онлайн печатница работят специалисти, които са добре запознати с дизайна на печатните продукти, както и с техническите изисквания за разработване на оформления за всяка конкретна продуктова група.
  • Предлагаме избор от няколко варианта на дизайн, като вземаме предвид желанията и коментарите на клиента, ако е необходимо, правим промени в оформлението.
  • Спазваме стриктно сроковете за изпълнение на поръчката.

Как да поръчам разработка на оформление?

За да направите поръчка за дизайн, натиснете оранжевия бутон "Поръчака на дизайн". В специален формуляр опишете Вашето задание за разработване на оформлението. Ако в оформлението ще се използва текст, предоставете го във форма, която може да се копира. Това може да бъде текстов документ или текст, написан от Вас директно във формата. За да избегнат грешки, дизайнерите не въвеждат ръчно текстове от снимки, а ги приемат за работа само в копиран вид. Също така е необходимо да прикачите логото, ако има такова, всички необходими снимки или снимки. Опишете Вашите желания по отношение на стил, цветова схема, подредба на текст и снимки.

Поръчки за създаване на оформление се приемат за изпълнение само срещу авансово плащане. Веднага след получаване на плащането, дизайнерът ще започне да разработва проекта. В уговорения срок ще получите предложеното оформление. Ако сте напълно доволни от него го одобрявате, като напишете „Одобрявам“ в лентата за обсъждане на оформлението. Ако имате някакви коментари и забележки, трябва да ги посочите в лентата, така че дизайнерът да направи съответните промени или да подготви нова версия на оформлението, но не повече от 3 пъти. Целият процес на взаимодействие между клиента и дизайнера се записва в лентата за обсъждане на оформлението. След одобрение на изготвения макет, дизайнерът ще Ви предостави работните файлове за съхранение.

Ако желаете да поръчате продукт, отпечатан по подготвено оформление от Вас в нашата печатница, е необходимо да направите поръчка на страницата на съответния продукт, като изберете зеления бутон "Качване на оформление".

Въпроси – отговори

Какво се изисква от мен, за да направя поръчка за дизайн на оформление?
При поръчка за изработка на дизайн, клиентът описва в специално поле ясни, разбираеми и подробни желания за бъдещото оформление, качва снимки, снимки или тяхното описание. Ако в оформлението ще се използва текст, той трябва да бъде предоставен във форма, която може да се копира в текстов документ, или текстът трябва да бъде написан директно в дискусионната лента на оформлението.
Рекламните материали изискват кратко уводно описание на конкретен вид дейност или продукт.
Изисквания за изтегляне на изображението:
- формат: JPG, PNG, PDF, TIFF, PSD, CDR, Ai (без компресия), EPS;
- резолюцията трябва да бъде минимум 300 dpi;
- в някои случаи могат да се приемат изображения с по-ниска разделителна способност, но тогава техните размери трябва да бъдат пропорционално по-големи. Решението за техническата възможност за използване на изображението се взема от дизайнера и може да поиска замяна на изображението;
- Изображението не трябва да съдържа вграден текст.
Можете ли да направите точно копие на моята визитка от приложената скица (или снимка)?
Да, можем. Но поръчките, формулирани по следния начин: [„Направете точно същото“ + снимка] се заплащат двойно по-високо от цената на „Разработка на оформление“.
Мога ли да разчитам на индивидуален подход при поръчка на дизайн или просто ще вкарате данните ми в шаблона?
Да, разбира се, услугата за създаване на оформление включва прилагането на индивидуален подход. Дизайнерът ще разработи индивидуално оформление за Вас. Към поръчката можете да приложите всички графични и текстови материали, които дизайнерът да използва в оформлението.
Как мога да одобря оформление, проектирано от дизайнер?
За да одобрите оформлението, напишете „Одобрявам“ и посочете версията на одобреното оформление в дискусионната лента. Всички предложени оформления и коментари се запазват в тази лента, така че в случай на недоразумение винаги можете да видите как изглежда одобреното оформление.
Ще ми изпратите ли оформлението по имейл?
Дизайнерът ще Ви изпрати макет, готов за печат, на посочения при регистрацията e-mail. Също така, разработеното оформление ще бъде приложено в темата за обсъждане на поръчката. Клиентът трябва да запази оформлението на своя компютър, за да може да го използва по всяко време. За съжаление не можем да съхраняваме дизайни на клиенти по-дълго време, отколкото е необходимо за печат.
Можете ли да въведете текста за листовка (флаер, плакат и др.)?
Не, ние не се занимаваме с набиране на текстове, проверка на правопис и пунктуация, превод на друг език, както и пренаписване и преначертаване на текстове от прикачени изображения.
Текстът за оформлението се изпраща от клиента и не се редактира от дизайнера. Могат да се променят само шрифтът, цветът, разстоянието и оформлението на текста. Правописът и пунктуацията на оригинала се запазват, така както са подадени.
Клиентът изпраща текста в текстов файл с ясно указание кои части от текста за коя страна и/или страница са. В някои случаи текстът може да бъде предоставен без уточнение, след което дизайнерът решава какво и къде да постави, но в този случай промените в текста се считат за една от редакциите на оформлението.
Трябва ли да платя цяла такса за дизайн на ново оформление, ако трябва само да променя контактите (име, позиция и т.н.)?
Ако оформлението е било разработено преди това от нас, тогава промените в текста в оформлението ще струват 50% от разходите за разработка на оформлението.
Оформления, които не са разработени в нашата онлайн печатница, не подлежат на редактиране и поправки. В същото време можете да поръчате разработването на подобно оформление с пълно заплащане за разработване на дизайн.
Сам си направих оформлението, но не отговаря на изискванията – системата не ме допуска д направя поръчка. Можете ли да го персонализирате според Вашите стандарти и изисквания и колко ще струва?
Понякога подобни промени в оформлението изисква времеви разходи не по-малко от самата разработка.
В повечето случаи обаче можем да го произведем на по-ниска цена (50%).
Решението за сложността на преработката се взема от дизайнера само след преглед на предоставеното оформление. Ако сложността на ревизията е сравнима с разработването на ново оформление, тогава ще бъдете таксувани с пълните разходи за създаване на оформлението.
Всички въпроси →

Гаранция – 100%

Ние гарантираме съответствието на готовия продукт с вашето оформление в рамките на прила­га­ните технологии. Ако бъде от­крит дефект, ние ще отпечатаме поръчката или ще Ви възста­но­вим парите.

Плащане

Плащане в брой при получаване на почъчката в нашия офис или на куриера, при получаване на поръчката. Ще издадем фактура за плащане по банков път.

Доставка

Поръчките се доставят до всяка точка на България с куриерска фирма Спиди. Изберете офис или доставка до личен адрес.

Онлайн поддръжка

Специалистите за обслужване на клиенти са на Ваше раз­по­ло­же­ние от 08:30 до 17:30 ч. в дел­нич­ни­те дни. Използвайте за ко­му­ни­кация: телефон, чат, форма за контакт, имейл.