Етикети и опаковки

Печат на етикети и опаковки в нашата онлайн печатница

Всеки продукт има нужда от опаковка и етикетиране. Етикетирането може да се извърши с различни средства, сред които най-популярни са етикетите.

Етикетът съдържа не само важна информация за продукта/изделието, но и за производителя (име, лого, данни за контакт и др.) Поръчвайки модерни и оригинални етикети, производителят може да подчертае своя продукт, да привлече вниманието на потребителя към него. А интересната и удобна опаковка само ще подчертае индивидуалността на продукта и производителя.

Онлайн печатницата предлага спешна изработка на опаковки и етикети в България на достъпна цена. Извършваме пълноцветен дигитален печат на етикети, задни етикети и яки с произволни форми и размери. Етикетите могат да бъдат отпечатани върху самозалепваща хартии или самозалепващо фолио (бяло или прозрачно). Тук можете да поръчате печат на висококачествени, красиви етикети за голямо разнообразие от продукти, включително етикети за вино, за ръчно изработени продукти, за стъклени буркани с домашна консервация или мед от личен пчелин.

В нашата онлайн печатница можете да поръчате онлайн печат на етикети и опаковки в България. Освен това на нашия уебсайт можете сами да проектирате опаковки и етикети с помощта на нашия онлайн дизайнер и много готови шаблони, включени в него.