Дизайн на лого

Цена за изработка на лого

Услуга Цена Време за разработка
Дизайн на лого 150,00 лв. 5 работни дни
Векторизиране на лого 50,00 лв. 5 работни дни
Дизайн на лого + favicon (икона за уебсайт) 200,00 лв. 5 работни дни

Дизайн на лого

Логото на фирмата е най-важният брандиращ елемент, който гарантира нейното разпознаване. Популярността и търговският успех до голяма степен зависят от правилната концепция на дизайна на конкретното лого. Професионално изработената емблема повишава доверието на марката, служи като кратък и ефективен елемент на реклама, включително върху печатни продукти.

Разработването на фирмено лого е комплексна услуга от дизайнерите на Vizitka.com®. Нашите експерти ще изготвят лого за фирма или уебсайт, като се фокусират върху няколко фактора: те вземат предвид вашите изисквания, позициониране на марката на пазара, специфика на компанията, име, характеристики на успешни конкурентни лога.

В резултат на това ще получите оригинален фирмен символ, чиито отличителни черти ще бъдат запомняемост, простота и достъпност на възприятието, висока степен на асоциативност.

Как да поръчам дизайн на лого?

Лесно е да поръчате дизайн на лого на нашия уебсайт. Кликнете върху бутона "Поръчка на дизайн" и попълнете прозореца, който се отваря – задача за дизайнера. Ако имате файлове с изображения, които може да са необходими за работата на дизайнера, не забравяйте да ги прикачите към техническото задание за създаване на фирмено лого. Поръчката Ви ще бъде обработена само след извършване на плащането.

Изготвянето на лого дизайн отнема от 3 до 5 работни дни. Дизайнерът ще публикува готовата версия на логото за одобрение в темата за обсъждане на поръчката. Ако имате коментари по предложената опция, моля, опишете ги подробно в лентата. Въз основа на тези коментари, дизайнерът или ще подготви друга версия на дизайна на логото, или ще направи промени в завършената версия, но не повече от три пъти. Готовото лого се предоставя в PDF, PNG, както и редактируем CDR формат.

Векторизиране на лого

В случай, че вече имате собствено лого, но качеството на изображението е недостатъчно за висококачествен печат, нашите дизайнери ще прерисуват логото във векторен формат. Това ще ви позволи да го използвате за печат на рекламни продукти от всякакъв размер. В резултат на това ще получите файл с изображение, което може да бъде мащабирано без загуба на качество.

Ние гарантираме бърза работа, достъпни цени, висококачествени резултати.

Въпроси – отговори

Какво включва понятието "Дизайн на лого"?
Разработването на корпоративно лого означава създаване на оригинален символ на компания, уебсайт, проект или линия от продукти / услуги. Това, като правило, е плод на съвместните усилия на клиента и дизайнера. Дизайнерът изпълнява графично въплъщение на идеята на клиента
Развитието се извършва по схемата:
Техническо задание --> опция за лого --> коментар, критика --> редакции на оформлението --> одобрение.
Можете ли да ми предложите няколко опции за лого, от които да избирам?
Като правило предлагаме един вариант на логото, изработено според Вашето задание за изработка на логото. Промените във варианта или пълната му промяна се извършват от дизайнера въз основа на Вашите забележки, описани в темата за обсъждане на поръчката, но не повече от 3 редакции.
Много съм взискателен към качеството на дизайнерските услуги. Мисля, че една версия на логото няма да ми е достатъчна - обичам внимателно да коригирам всички детайли, и да направлявам дизайнера. Как да излезем от тази ситуация?
Над 90% от нашите клиенти остават напълно доволни, след като получат лого дизайн от нашите дизайнери и направят необходимите корекции по него. Въпреки това, за особено взискателни клиенти, е възможно добавяне на брой опции, предложени от дизайнера, с допълнително заплащане. Ако трите варианта, предложени от дизайнера, не ви подхождат, плащате следващите три варианта по тарифата „Дизайн на лого“, след това още три и т.н. до одобрение на дизайна на логото.
Как мога да одобря лого, проектирано от дизайнер?
За да одобрите подготвения дизайн на лого, напишете „Одобрявам“ и посочете версията на одобреното лого в дискусионната лента. Всички предложени опции и коментари се запазват в тази лента, така че в случай на проблеми винаги можете да видите как изглежда одобреното лого.
Какъв формат може да има файл с разработено лого?
Готовият файл с разработеното лого се предоставя във формати PDF, PNG, както и редактируем формат CDR.
Всички въпроси →

Гаранция – 100%

Ние гарантираме съответствието на готовия продукт с вашето оформление в рамките на прила­га­ните технологии. Ако бъде от­крит дефект, ние ще отпечатаме поръчката или ще Ви възста­но­вим парите.

Плащане

Плащане в брой при получаване на почъчката в нашия офис или на куриера, при получаване на поръчката. Ще издадем фактура за плащане по банков път.

Доставка

Поръчките се доставят до всяка точка на България с куриерска фирма Спиди. Изберете офис или доставка до личен адрес.

Онлайн поддръжка

Специалистите за обслужване на клиенти са на Ваше раз­по­ло­же­ние от 08:30 до 17:30 ч. в дел­нич­ни­те дни. Използвайте за ко­му­ни­кация: телефон, чат, форма за контакт, имейл.