Лепенки

Печат на стикери в нашата онлайн печатница

Стикерите са добре познат печатарски продукт. Те могат да бъдат много различни по форма, размер, материал на основата (самозалепваща се хартия или фолио), в зависимост от предназначението им.

Декоративните стикери са предназначени за украса на домакински уреди, електроника, мобилни устройства, мебели, стени, прозорци, огледала и дори автомобили.

Информационните стикери се използват под формата на табели и специални знаци (например стикери на предното стъкло на автомобил под формата на знак „Дете в колата“ или „Неопитен шофьор“), както и под формата на специални стикери, съдържащи характеристиките или свойствата на продукта, залепени върху корпуса или опаковката.

Рекламните стикери са много популярни. Можете да поръчате стикери с логото, името или слогана на Вашата фирма като имиджови сувенири. Рекламните стикери върху фолио се използват активно за оформление на витрини, витрини на магазини, кафенета, фризьорски салони. Виниловите стикери за автомобили се използват широко за брандиране на автомобили.

Пакетите със стикери, набор от стикери, обединени от обща тема, отпечатани на един лист с определен формат, изрязани по контур, се превърнаха в нов рекламен продукт. Пакетите с брандирани стикери се поръчват не само за информация и реклама, но и за създаване на положителен имидж на конкретни продукт, услуга или марка.

Нашата онлайн печатница предлага дигитален пълноцветен печат на стикери с произволни форми и размери, направени върху самозалепваща се хартия, фолио, прозрачно фолио. Освен това разработихме уникален онлайн конструктор на стикери, с който можете сами да направите оформление за всякакъв вид стикери.

Отзиви на клиенти за нашите стикери

Среден рейтинг Vizitka.com®: 5.0 от 5 въз основа на 150 оценки. Всички Отзиви →

Супер сте! Вече втори път поръчваме от вас! Сега поръчахме стикери. Качеството е супер-точно като в макета,който направихме. Изработката беше много бърза! Препоръчваме!

Илиян Гюлев
Изключително много се радваме, че сте останали доволни! Стараем се да бъдем бързи и това никога не е за сметка на качеството. Насреща сме и за други Ваши поръчки.