Печат на меню в нашата онлайн печатница

Често се казва, че менюто е първото ястие, което се предлага на клиентите в кафене или ресторант. Изучавайки менюто, човек получава първична информация за нивото на институцията, нейната кухня, стил. Ето защо всяко меню трябва да бъде атрактивно, качествено, смислено, добре съставено и удобно.

Онлайн печатница Vizitka.com® предлага дигитален печат на листове с менюта, брошури с менюта или менюта на рингове с твърди корици. Нашата печатница отпечатва менюта евтино, бързо и с високо качество. Всеки от изброените видове производство на менюта има своите предимства и приоритетна област на използване. И така, листовото меню е сравнително евтин вариант, подходящ за нови заведения. Също така е удобно да се използва в качеството на сезонно меню или подложка за сервиране. Менюто тип книга или дипляна е много удобно като рекламен продукт, който може да се раздава на минувачи, посетители на изложби и конференции, да се поставя в пощенски кутии или да се изпраща по пощата. Менюто с рингове е по-солидна разновидност на менюто. В същото време е удобно с това, че може лесно и бързо да се актуализира поради пръстените, които се разтварят и добавят или махат листи.

Като материал по подразбиране се използва достатъчно дебела хартия с покритие с плътност 300 g/m² Клиентът има възможност за избор на друг материал: дизайнерска хартия, дизайнерски картон, и синтетична хартия (хидропринт). Синтетичната хартия е най-предпочитана за печат на продукти като менюта, тъй като има свойствата на повишена здравина, издръжливост и устойчивост на влага. В нашата печатница можете да поръчате и печат на меню с ламинация. Освен това типът на ламиниращото фолио може да бъде избран по желание на клиента. А за менюта с рингове и твърди корици може да се приложи имитация на топъл печат с метално фолио, което ще направи менюто по-ярко и по-представително.

В онлайн печатница Vizitka.com® можете да поръчате печат на менюта за ресторанти и кафенета. Точно на нашия уебсайт можете да направите оформлението на всяко меню сами и безплатно с помощта на онлайн дизайнера на менюта.