Многостранична продукция

Печат на многостранични продукти в нашата онлайн печатница

Многостранични продукти – какво е това? Това са печатни продукти с голям брой страници (от 4 до 500). Най-често това са каталози, брошури, списания, менюта, портфолиа. Може да бъдат и: дипломни работи, курсови работи, доклади, учебни ръководства, книги с меки корици, годишен доклад, презентационна документация, бележници, тетрадки и инструкции.

Съвременните технологии позволяват дигитален печат на многостранична полиграфия върху висококачествени материали. Използването на цифрово оборудване ни позволява да печатаме малки тиражи и да изпълняваме поръчки за много кратко време.

В зависимост от предназначението на многостраничния продукт можете да изберете най-подходящата хартия за корицата и страниците, да прецените дали е необходимо ламиниране и да изберете вида на подвързване на страницата – подвързване.

Подвързването с телбод е най-евтиният, но надежден вид подвързване, което е подходящо за каталози, брошури, списания с малък брой страници (до 48). Освен това максималният брой страници зависи от плътността на използваната хартия.

Подвързването с термолепене се използва за списания, каталози, брошури, книги с меки корици с голям брой страници (от 40 до 500). Подвързването с термолепене придава на всеки продукт здравина и стабилност.

Подвързването с метална спирала е универсален вид подвързване, което ви позволява да зашивате с телбод среден брой страници (от 12 до 160) независимо от теглото на хартията. Това подвързване е надеждно, придава привлекателен външен вид дори на сериозни документи, позволява Ви да отворите отпечатания продукт на 360 градуса. Продукти с подвързване със спирала са: бележници, дневници, тетрадки, менюта, портфолиа, дипломни работи, проектна и отчетна документация.

Онлайн печатницата извършва дигитален пълноцветен двустранен печат на многостранични продукти с различни видове подвързване. Предлагаме широка гама от хартии с различен грамаж за печат на страници и корици, възможност за ламинация на корицата и дори ламинация на страниците в продукти с подвързване със спирала.

В нашия сайт имате възможност да направите онлайн поръчка на всякакви многостранични продукти. Освен това можете да направите собствено оформление за вашия каталог, списание, брошура, като използвате уникален онлайн дизайнер с готови шаблони и различни инструменти за дизайн.