Листов печат

Технически характеристики за листов печат

Размер на печатния лист: SRA3 – 320х450 мм
Материал: хартия с различна плътност и дизайнерски картон по избор
Тип печат: пълноцветен дигитален печат
Цветност: едно- или двустранен печат
Тираж: от 1 лист
Време за изработка: 1 работен ден

Цена на листов печат

Тираж Цена Време за изработка
10 бр. 14,93 лв. 1 работен ден
50 бр. 64,68 лв. 1 работен ден
100 бр. 119,40 лв. 1 работен ден

Листов печат

Нашата печатница Vizitka.com® предлага доста широка гама от печатни продукти от фирмени знамена до етикети за домашно съхранение. Но има ситуации, когато клиентът не се нуждае от готов продукт, а от висококачествен печат на определено оформление без рязане и допълнителни операции за последваща обработка.
Такива клиенти често са рекламни агенции, предприемачи, дизайнери или малки печатници.
Затова предлагаме нова услуга – листов печат. Можете да поръчате печат на един или повече листи формат SRA3 (А3 +) без последващо изрязване. Онлайн печатница Vizitka.com® печата на листи бързо, качествено и евтино.

При поръчка Вие сами избирате необходимия материал за печат в допълнителни опции. Може да бъде както хартия с покритие с различна плътност, така и различни видове дизайнерски картон. По желание можете да поръчате и ламиниране на печатен лист. Печатът на листове може да бъде както едностранен, така и двустранен. Благодарение на използването на дигиталния метод, отпечатването на всяко изображение е много висококачествено, ярко, пълноцветно, а времето за изработка е минимално. След 1 работен ден ще получите отпечатан лист формат SRA3 без изрязване.

Как да поръчам листов печат

В онлайн печатница Vizitka.com® можете да поръчате печат на листи онлайн. Всички стъпки за извършване на поръчка могат да бъдат извършени директно на нашия уебсайт. Предлагаме три възможни начина за предаване на макет за печат.

 1. Можете да направите оформление сами и безплатно, като използвате нашия уникален онлайн дизайнер. Конструкторът съдържа готови шаблони и различни инструменти за проектиране. Техническите параметри на самото оформление ще се контролират автоматично (натиснете синия бутон).
 2. Ако вече имате готово оформление, качете го на нашия уебсайт. Важно е Вашето оформление да отговаря на всички изисквания за оформления, които можете да намерите в специалния раздел „Изисквания“ (щракнете върху зеления бутон).
 3. Оформление за печат на листове може да бъде разработено от професионален дизайнер на нашата печатница по ваша поръчка. Въз основа на Вашето задание, той бързо ще разработи проект на оформление и ще Ви го предостави за корекции, допълнения и окончателно одобрение (натиснете оранжевия бутон).

Доставяме готов листов печат до Варна, Бургас, София, Пловдив, Плевен, Обзор и всяко друго населено място в България.

Ние гарантираме 100% качество на нашите продукти. Ако по време на производството се допусне дефект (при условие, че предоставеното оформление отговаря напълно на посочените изисквания), тогава ние ще повторим поръчката за наша сметка или ще възстановим парите.

Изисквания за оформление на листа

Изисквания за оформление на листа
 • Размерите на макетите трябва да отговарят на изискванията и да са представени в мащаб 1:1.
 • Размери на листа: 320х450 мм.
 • Максимална площ за печат: 310х434 мм (ако изображението е поставено в до ръба на листа, няма да се отпечата по краищата).
 • Цветови модел CMYK (профил CoatedFOGRA39.icc/ISO Coated v2 (ECI)).
 • Разделителна способност на файла: 300 dpi.

Допустими формати на файловете

 • Оформления във формат PDF:
  • Не трябва да съдържа прозрачност.
  • Всички шрифтове се преобразуват в криви.
 • Оформления във формат TIF:
  • Всички слоеве трябва да бъдат обединени.
  • Файлът не трябва да съдържа алфа канали.
  • Запазване на оформления без компресия.
 • Оформления във формат JPG:
  • Използвайте само стандартен формат.
  • JPG 2000 или JPG стерео формат не е разрешен.
  • Запазете с максимално качество без компресия.

Шаблон за листов печат (*.ai)

Шаблон за листов печат (*.psd)

Шаблон за листов печат (*.cdr)

Ламинация

Клиентът може да поръча ламинация на своя печатен лист. Има няколко вида фолио за ламиниране, от които да избирате. Използването на кадефено фолио (Soft Touch) ще добави 1 работен ден към времето за производство. Ламинацията не се предлага за дизайнерски картони.

Тип на материал

Клиентът може да избере за своя печатен лист както хартия с покритие с различен грамаж, така и дизайнерски картон.

Въпроси – отговори

Какво е „Листов печат“?
Онлайн печатница Vizitka.com® предлага печат на полиграфия без допълнителна следпечатна обработка (рязане, сгъване и др.). Изключение прави ламинацията – може да се поръча по избор. Поръчката се изпраща на печатни листове формат SRA3 (формат A3+).
Какво може да се отпечата при избора на продукт „Листов печат“?
Ние ще отпечатаме всичко (позволено в рамките на закона), което ще бъде поставено на листа, в рамките на печатната площ. На отпечатан лист можете да поставите произволен брой еднакви или различни оформления.
Защо да печатам на листове?
Тази печатна услуга е търсена от рекламни агенции, предприемачи, дизайнери и малки печатници, които често се нуждаят само от висококачествен печат на готови оформления без допълнителна обработка.
Всички въпроси →

Гаранция – 100%

Ние гарантираме съответствието на готовия продукт с вашето оформление в рамките на прила­га­ните технологии. Ако бъде от­крит дефект, ние ще отпечатаме поръчката или ще Ви възста­но­вим парите.

Плащане

Плащане в брой при получаване на почъчката в нашия офис или на куриера, при получаване на поръчката. Ще издадем фактура за плащане по банков път.

Доставка

Поръчките се доставят до всяка точка на България с куриерска фирма Спиди. Изберете офис или доставка до личен адрес.

Онлайн поддръжка

Специалистите за обслужване на клиенти са на Ваше раз­по­ло­же­ние от 08:30 до 17:30 ч. в дел­нич­ни­те дни. Използвайте за ко­му­ни­кация: телефон, чат, форма за контакт, имейл.