Полиграфия

Печат в нашата онлайн печатница

Онлайн-печатница Vizitka.com® предлага следните видове печат в България: рекламен печат (стикери, плакати, листовки, флаери, брошури, билети), многостранични продукти, пластмасови (PVC) карти, бизнес печат (сертификати, папки, бележници), празничен печат (пощенски картички, покани, сертификати), печат за търговия, кафенета и ресторанти. Печат на реклама и бизнес печат е необходима стъпка в рекламните кампании и промоции с цел развитие на марката, увеличаване на клиентската база и продажба на стоки и услуги.

Яркият, цветен и оригинален дизайн на висококачествен печат Ви позволява да привлечете вниманието, да „зарадвате външния вид“ на клиенти и купувачи; Правилно представената рекламна информация в брошури, листовки и флаери ще Ви помогне да предадете всички предимства на Вашия конкретен продукт или услуга. Фирмените  стикери, папки и плакати правят марката разпознаваема и популярна.

Онлaйн-печатница Vizitka.com®

Онлайн-печатница Vizitka.com® извършва печат в България евтино, бързо и ефективно. Произвеждането на полиграфични услуги се извършва чрез пълноцветен дигитален печат, като се използват съвременни висококачествени материали. Печатаме плакати, листовки, флаери и сертификати в различни формати. От нас можете да поръчате голямо разнообразие от маркови стикери: на хартия, на самозалепна хартия, фолио и дори фирмени стикери. В нашата печатница можете да отпечатате персонализирани билети, покани или дипломи. Произвеждаме пластмасови карти, многостранични продукти с различни подвързии и няколко вида менюта.

В онлайн-печатница Vizitka.com® можете да поръчате печат онлайн. Без да напускате офиса или дома си, можете да направите онлайн поръчка за всякакви печатни издания, като изберете желания материал, определите формат, размер и тираж. Но най-важното е, че можете самостоятелно да направите оформление на всеки продукт в нашия безплатен онлайн дизайнер, който съдържа много готови шаблони за различни продукти за печат.

Какви отзиви има от клиентите относно онлайн печатницата?

Среден рейтинг Vizitka.com: 5.0 от 5 въз основа на 152 оценки. Всички Отзиви →

Благодаря за качествената и бърза работа. Флаерите са се получили идеално.

Красимир Кръстев
Здравейте! Радваме се, че сте останал доволен. Насреща сме и за бъдещи поръчки.