Печат на плакати

Как да поръчате плакати онлайн

Има два начина за оформяне на поръчка:

  1. Да заредите собствен готов макет на плакат – от зеления бутон (на страницата Изисквания към макетите -всички технически характеристики на макетите за подготовка на рекламните плакати). Зареденият макет се проверява в автоматичен режим за съответните полиграфични изисквания. След проверка можете да пристъпите към оформяне на поръчката за принтиране на плакати;

  2. Да поръчате при нас цялостна разработка на макет на фирмен плик. Нашите дизайнери ще изпълнят тази операция бързо и професионално. В този случай е необходимо да натиснете оранжевия бутон и да посочите изисквания за макета, да заредите Вашите графични и текстови материали, които ще се използват за създаване на плаката.

Следваща стъпка: избор на оптимален за Вас начин на плащане и доставка – приключване на поръчката. Информация за всички етапи от изпълнението на Вашата поръчка може да получите чрез SMS, имейл или от менюто „Моите поръчки“.

Цена на плакати

Запознайте се с цените запринтиране на рекламни плакати и сравнете нашите цени и срокове за изпълнение с тези на конкурентите – ще се убедите, че Vizitka.com печата плакати евтино и бързо. И, най-важното – много качествено!

Формат, тираж
ЦенаМаксимално време за изработка
А3, 5 броя
9,90 лв. 1 работен ден
А3, 10 броя
17,00 лв. 1 работен ден
А3, 50 броя
75,00 лв. 1 работен ден
А3, 100 броя
119,00 лв. 1 работен ден
А3, 500 броя
299,00 лв. 1 работен ден
А3, 1000 броя
499,00 лв. 1 работен ден

Изработка на плакати е една от най-разпространените печатни услуги в България. Плакати (постери) като наследници на театралните афиши са печатният продукт с най-голям формат. Обаче, за разлика от афишите, плакатите имат не само информационна, но най-вече рекламна и агитационна роля. Класическият рекламен плакат е ярко, привлекателно и лаконично изображение с ясен и кратък текст.

Размерът на плаката оказва влияние не толкова върху цената, колкото върху ефикасността му, т.к. големите плакати привличат повече вниманието на потенциалните клиенти и потребители, освен това, повишават статуса на рекламната или политическа кампания.

Бърз печат на плакати онлайн

- печат на плакати във формат А3;
- най-съвременното оборудване за дигитален печат на плакатите;
- бърз печат на плакати - 100 бр., срок на изработка – ЕДИН работен ден;

- материал: гланцирана хартия с плътност 90 (г/м2) (производство UPM-Kymmene, Финландия);

- изгодна цена на плакати.

Ние получаваме поръчки на плакати от цяла България. Доставяме готовата поръчка до всяка част на страната в рамките на няколко дни. Нашата печатница Ви предлага цифрово принтиране на постери с най-високо качество и ниски цени.

Цените включват ДДС

Изберете параметрите на фотокнига:
- Формат
- Начин на поръчка
- Брой страници
Калкулатора веднага ще ви покаже цената на Вашата фотокнига.

Цена: