Печат на джобни календарчета

Как да поръчате календарчета онлайн?

Поръчването на джобни календарчета онлайн е много лесно! Вие може да използвате три варианта на заявки:

  1. Използвайте дизайнера за календари (програма с шаблони за лесна, лека и бърза изработка на джобни календарчета). За тази цел натиснете синия бутон. Изберете шаблон с Вашата тематика и го редактирайте. Вие може да замените фона, да промените шрифтовете, да поставите лого или QR код. 

  2. Ако имате готов макет на джобен календар, просто го качете. За тази цел натиснете зеления бутон. След качването системата автоматично ще направи проверка на макета и, ако той съответства на изискванията, ще Ви предложи да оформите поръчката. Ако в макета бъдат забелязани грешки, ще Ви бъде показан репорт и Вие ще може да промените Вашия макет.

  3. Нашите дизайнери ще разработят за Вас професионален макет на календарче. За да направите заявка за разработка, натиснете оранжевия бутон. Напишете Вашите изисквания и желания за макета, качете текста, логото и другите графични файлове. В течение на един работен ден дизайнерът ще Ви представи вариант на макета в лентата за коментари и Вие ще можете да го потвърдите или да направите промени. В пакета "Стандартен", Вие ще може да внесете не повече от три принципни промени на макет, в пакета "VIP" количеството на промените е неограничено.

След като изберете удобни за Вас начини на доставка и заплащане, можете да завършите оформянето на поръчката. Сега промяната на статуса на поръчката ще може да проследявате от личния си профил – меню „Моите поръчки”.

Цена за календари

Запознайте се с таблицата ни с цени на джобни календари и сравнете нашите цени и срокове за изпълнение на поръчки с тези на конкуренцията - и Вие ще се убедите, че Vizitka.com предлага  печат на джобни календарчета евтино и бързо. И най-важното – много качествено!

Тип Цена за комплект Срок за изработване
100 броя
1 работен ден
1000 броя
1 работен ден

 

Джобни календарчета е с такъв размер, че се побират в джоб. Cа били популярни в Европа още в началото на ХIX век. Забелязвайки популярността на календарчетата, а също така и факта, че хората поглеждат в тях почти ежедневно, търговците доста бързо ги превърнали в рекламни календари, печатайки на тях реклами. Календари с такъв формат са били популярни и в Варна, и в София,и в цяла България – печатали са ги в хилядни тиражи.

Впрочем, именно благодарение на съветския Госплан сега имаме абсолютно безспорен стандартен размер джобни календари – 60х90 мм. Работата е там, че производството на джобни календари е било поръчано на Ленинградския полиграфичен комбинат, който произвеждал карти за игра. Работещите в комбината не си дали труда да измислят отделна технология за календарите, а просто започнали да ги печатат и изрязват със същия размер като картите. Именно затова джобните календарчета са със същия размер като картите за игра.

Печат на джобни календари във Vizitka.com

Нашата печатница Ви предлага цифрово печатане на календарчета. Най-високо качество, ниски цени и съвременен онлайн-дизайнер на календари ( програма за правене на календари) - всичко това е реалност в интернет печатница Vizitka.com.

Ние изработваме календарчета със стандартен размер 90х60 мм. Печатът на тиражи от 100 и 1000 календарчета се осъществява само по цифров начин, което не само позволява да се получи продукция в най-кратки срокове, но и с най-високо качество. Дигителен печат дава идеално цветово съвпадение между всички екземпляри на тиража, с което не може да се похвали офсетовият печат на календари. За печат се използва матирана хартия с покритие с плътност 350 грама на кв. м.. Заоблянето на ъглите и ламинирането на лицевата страна са възможни като опция. Техническите характеристики и точните размери на календарните макети можете да проверите на страницата Изисквания към макетите.

Цените включват ДДС

Изберете параметрите на фотокнига:
- Формат
- Начин на поръчка
- Брой страници
Калкулатора веднага ще ви покаже цената на Вашата фотокнига.

Цена: