Печат на флаери

 

Как да поръчате печат на рекламни флаери онлайн

Vizitka.com Ви предлага поръчка за отпечатване на флаери онлайн по един от трите достъпни начина:

  1. Редактирайте готовия шаблон на флаера, за да направите Вашата онлайн поръчка. За тази цел натиснете синия бутон. Изберете шаблон и въведете в него своя текст, при желание вмъкнете свои изображения или сменете фона.

  2. Качете Вашия вече изработен макет на флаер. Натиснете зеления бутон, изберете файла на макета. След качването системата ще провери съответствието на Вашия макет спрямо изискванията (резолюция, размер, цвят) и ако няма забележки към макета, Вие веднага може да пристъпите към оформяне на онлайн поръчката за печат на флаери.

  3. Поръчайте дизайн на флаер при нашите специалисти. Това може да направите, като натиснете оранжевия бутон, за да оформите Вашата онлайн поръчка. Посочете своите изисквания към макета, качете текста, логото и другите картинки, които желаете да присъстват. В рамките на работния ден Вие ще получите вариант за потвърждение. Стандартният пакет дава възможност за три изменения в предлагания от дизайнера макет, а "VIP" няма ограничения за броя поправки. Изработването на дизайн е достъпно след предплащане на вече направената онлайн поръчка.

Финалното оформяне на онлайн поръчката на Вашите флаери се състои в избора на предпочитания от Вас начини за заплащане и доставка. След оформяне на поръчката, Вие ще получите писмо-потвърждение на заявката. От този момент Вие можете да проследите всеки етап от процеса на производство на Вашата онлайн поръчка чрез менюто „Моите поръчки”, а също така ще постъпва информация и на Вашият e-mail.

Цена на флаери

Запознайте се с цените ни за изработка на флаери и сравнете нашите цени и срокове за изпълнение на поръчки с тези на конкурентите - и ще се убедите, че Vizitka.com. изпълнява печата на рекламни флаери евтино и бързо. И най-важното – много качествено!

Тираж Цена Срок за изработване
100 броя (едностранни)
35,00 лв. 1 работен ден
100 броя (двустранни)
59,00 лв. 1 работен ден
500 броя (едностранни)
115,00 лв. 1 работен ден
500 броя (двустранни)
149,00 лв. 1 работен ден
1 000 броя (едностранни)
169,00 лв. 1 работен ден
1 000 броя (двустранни)
229,00 лв. 1 работен ден

Флаери (flyers) – съвременен вариант на класическата дипляна. Удобният размер и яркият дизайн правят флаера най-популярния полиграфичен продукт за  промо-акции и реклама. Флаерите имат още една важна функция – това е покана за различни мероприятия и събития.

Флаерите буквално се предават от ръце в ръце - именно това качество на флаера определя неговото име - «fly» на английски означава «полет».

Нека да разберем, как да реализираме печата на флаери.

Печат на флаери в интернет-печатница Vizitka.com

Ние предлагаме отпечатване на флаери (малки листовки) с най-доброто в България съотношение качество/цена/срокове. Най-съвременното печатно оборудване осигурява безукорно качество на печата на Вашите флаерите. За един работен ден Vizitka.com  ще изработи флаерите Ви посредством цифрова технология. Тук трябва да се отбележи, че офсетовото поръчка за отпечатване на флаери отнема малко повече време.
Ние можем и доставяме поръчаните от Вас флаери не само в големите градове – София, Бургас, Варна, Пловдив и др., но и в най-малките населени пунктове на България.

Параметри на флаерите

Vizitka.com извършва печат на флаери със стандартен размер 210х100 мм или 1/3 формат А4, това е, така нареченият, Еврофлаер. За тираж - 100 броя се използва цифров печат, а за тираж от 1 000 броя – офсет. Хартията е с плътност 130 грама на кв. м., гланцирана. Флаерите отпечатани по дигитален начин ще са готови в рамките на един работен ден. Повече подробности за размерите и характеристиките на макетите за онлайн поръчка на флаери може да научите като посетите страницата Изисквания към макетите. Ако искате да поръчате флаери във формат А5, А6, А4 - кликнете тук.

Цените включват ДДС

Изберете параметрите на фотокнига:
- Формат
- Начин на поръчка
- Брой страници
Калкулатора веднага ще ви покаже цената на Вашата фотокнига.

Цена: