Рекламни работни календари

Работни календари

Как да направите поръчка за тримесечни рекламни календари 2020 година онлайн

  1. Онлайн-дизайнера ви позволява бързо и лесно да направите календарно оформление и да визуализирате крайния резултат. За това е необходимо да последвате връзката на синия бутон. Прикачете изображение за календарната глава, напишете рекламни текстове и оформете по ваше желание. След това завършете поръчката, като определите метода на плащане и доствка.

  2. Искате да отпечатате тримесечни рекламни календари 2021 година по готов модел? За да прикачите файл, използвайте зеления бутон, като преди това прочетете изисквания към макета.

  3. Поръчайте разработването на макета за стенен работен календар при нашите дизайнери. За тази цел натиснете оранжевия бутон. Попълнете Вашите изисквания към макета, качвайки текстовия , логото и другите графични файлове който искате да видите във календара. Опишете пожелания за проектиране. Изработването на дизайн е достъпно след предплащане на вече направената онлайн поръчка. В предложения вариант на дизайнера може да се направят промени, за коригиране на работата му, но не повече от 3 пъти.

След като сте определили метода на плащане и доставка, и сте одобрили макета, очаквайте SMS уведомление за състоянието на поръчката. Също така, можете да следите статуса на поръчката в раздел Мои поръчки.

ТипТиражЦена за 1 бр. Срок за изработван
Работни (стенни) календари (680х320) 1 бр. 9 лв. 3 работни дни

10 бр. 8 лв. 3 работни дни

50 бр. 5,5 лв. 3 работни дни

 

Стенният, трисекционен календар е неизменна част от ежедневието на всеки бизнес и работен процес. Сувенир, който безплатно Ви рекламира, закачен на стената в офисите на вашите партньори и клиенти.

Работен календар включва:

  • рекламна глава с индивидуално изображение и текст (вашата реклама)
  • 3 календарни тетрадки с по 12 листа залепени върху подложка.

Текущото тримесечие винаги е пред очите ви, а специалния подвижен курсор, закрепен на прозрачна лента показва актуалната дата на календара.

Печатница Vizitka.com, Ви дава възможност да поръчате изработка на тримесечен календар по интернет в тираж от 1 брой. Рекламни календари доставяме в цяла България.

Само за няколко минути и благодарение на онлайн-конструктора с лекота можете да разработите индивидуален дизайн на работен календар за 2020 година.

Също така нашият екип от дизайнери могат да разбработят дизайн по ваше оформление, след което да ви предоставят онлайн готовия макет за одобрение.

Печат на тримесечни календари

Благодарение на пълноцветния цифров печат и в зависимост от тиража, ние печтаме стенните, тримесечни календари в срок до 3 работни дни. Главата на тримесечния календар е в размер 320*200 мм (хоризаонтално) и се изработва от календарен картон с бял гръб 280 гр/м2. Трите календарни тетрадки са залепени за картонена подложка, за която също се залепва и главата. Можете да избирате между гланцово и матово ламиниране на главата. Готовият тримесечен календар лесно може да се закачи на стената с помощта на дупка, която се намира в горната част на главата. Календара може да бъде на два езика - български и английски език.

Цените включват ДДС

Изберете параметрите на фотокнига:
- Формат
- Начин на поръчка
- Брой страници
Калкулатора веднага ще ви покаже цената на Вашата фотокнига.

Цена: