Постери и плакати за стена

Постери

Постер - създаване и поръчка онлайн

  1. Изберете някоя снимка или изображение с висока резолюция за сваляне на интернет страницата.

  2. Натиснете зеления бутон, за да започнете да създавате постери, да качите снимка и да попълните всички печатни пространство в редактор, можете да използвате няколко снимки и да направите колаж, добавете етикети. Когато работата по постера е направена и завършена, се включите в третия етап към порчката.

  3. Изберете начин на плащане и доставка.

Срока за печатане на постери е показано в таблицата, цената варира в зависимост от размера на продукта.

Формат Цена Максимално време на производството
A2 (420x600) 1 работен ден
A1 (600x840) 1 работен ден
A0 (840x1189) 19,90 лв. 1 работен ден

Постери и плакати освежават стените във вашия дом или офис с неговата собствена снимка, природа, семейна снимка, абстракция, или колаж.

На Vizitka.com можете много лесно да направите дизайн, просто да изтеглите картина с добро качество, вашата снимка, репродукции на картини или изображението от интернет. Вие избирате темата за постери, методът на изпълнение (печат) и формат (от А2 до A0). Плакати и постери за стена се трансформира в уникален подарък, елегантен вътрешно декор направени индивидуално за бъдещя собственик! Ако версията на постер за стена е твърде обикновен за вас, искате да направите един подарък по-скъп и уважаван - Поръчайте Печат върху канава с подрамка!

В допълнение към плакати, фотокартини и репродукции на картини ви позволяват да променете настроението и атмосферата на помещението, пазят ярките моменти от живота. Днес популярни Фото постери с образа на идолите, различни мотиватори, плакати за почивка или парти. Измислете, създаване и украсяват оригиналния си идея и интериорен печат го въплъщават в по-добро качество и подходящ формат!

Доставката се извършва в цялата България, вашите фото постери ще бъдат надеждно защитени по време на доставката.

Печат на плакати и постери онлайн

Ние печатаме плакати плакати за стена и постери от снимка само за 1 ден!

MUTOH е принтер за широкоформатен печат с фотографско качество. Съчетаването на новата технология за печат с оригиналните мастила, позволява висока скорост на печат, използване на широка гама от неспециализирани медии, брилянтно качество на изображението и дълъг период на издържливост във времето.

Постери с размери А2, А1 и A0 - рентабилно решение за да отпечатате тематични или поздравителни плакати рожден ден, сватба, за училище.

Изберете параметрите на фотокнига:
- Формат
- Начин на поръчка
- Брой страници
Калкулатора веднага ще ви покаже цената на Вашата фотокнига.

Цена: