Печат на джобни календарчета за 2018г по готов шаблон

31.10.2017

джобни календарчета за 2018гПечат на джобни календарчета за 2018г по готови безплатни шаблони с интересни дизайни предлага Vizitka.com. Ако предлагате услуги, рекламирате нова търговска марка на пазара, продавате стоки – можете лесно да намерите подходящия шаблон за Вашето календарче за 2018г. сред стотиците дизайни, които са създадени от професионалисти, спрямо потребностите на различните бизнеси. Подгответе макета в конструктура за календари, редактирайте го направо в сайта като попълните своите данни. С цифров печат ,ние ще напечатаме необходимото количество за 1 ден. Междудругото, маркентинговите проучвания считат, че джобните календарчета са по-практични от обикновената визитна картичка. Те изпълняват едновременно както рекламна функция, така и улесняват разпознаването на марката.

Други новини

Печатната база на vizitka.com се мести на нов адрес

02.01.2018

Уважаеми клиенти! Печатната база на vizitka.com се мести на нов адрес: ул. Ян Хунияди 6 (на гърба на Изчислителен център, в двора на Сортови семена). Поради тази причина поръчки, приети в периода от 2 до 5.01.2018 г., ще се издават не по - рано от 9-10. 01.2018 г.

Новогодишни картички за 2018г

23.11.2017

Мислите ли си, че новогодишните картички са старомодна традиция? Не трябва! Най-обикновеният начин да изразите своята благодарност за сътрудничеството, за успешните съвместни проекти и да отбележите перспективите за новата година е чрез новогодишна картичка с пожелания към бизнес партньорите! Използвайте този елегантен подход, които позволява да поддържате връзка буквално с всички. Оценете и използвайте безплатно дизайна на новогодишните картички от последната ни колекция шаблони, които са разработени от нашите дизайнери специално за 2018г.

Vizitka.com излиза във ваканция от 2.10.17 до 6.10.17

29.09.2017

Уважаеми клиенти, тъй като Vizitka.com излиза във ваканция от 2.10.17 до 6.10.17. Вашите поръчки ще бъдат приемани, но тяхната обработка ще започне след 9.10.17

Презентация на шаблони за бизнес визитки

18.07.2017

Пари, търговия, консултанска и аналитическа дейност - това е тематиката на последното обновление на колекцията от шаблони за визитки в хаштаг "бизнес".

Новите визитки напомня за морето

20.06.2017

Погледнете новите шаблони за визитки в морски стил, които са създадени от дизайнерите. Безграничната синева, забавните къдрици на вълните, величествените кораби и снежнобелите яхти веднага ще потопят зрителя в мечти за морето, за почивка, за пазаруването около отпуската. Такива визитки са подходящи за представителите на всякакви морски професии, организатори на круизове, на разходки с лодка и на екскурзии, туристически агенти,корабостроителници, пристанищни работници, на всички, които са свързани с морския транспорт, с превоза на товари по море. Визитки на тема „море“ търсете при таговете „туризъм“, „моряк“, „вода“

Визитки за земеделските производители и хранителните магазини!

29.03.2017

За тези, които произвеждат и продават храна в насипно състояние или в търговията на дребно: зехтин, плодове, вино, домашно приготвени колбаси и месо; за биомагазини и животновъди сме подготвили друг раздел шаблони "прехрана и земеделие".

Изберете параметрите на фотокнига:
- Формат
- Начин на поръчка
- Брой страници
Калкулатора веднага ще ви покаже цената на Вашата фотокнига.

Цена: