Магнитни визитки

магнитни визитки

Как да поръчате магнитни визитки онлайн?

Три начина да направите своята поръчка:

  1. Създайте магнитни визитки обственоръчно - като редактирате вече готови шаблони, които можете да намерите на нашия сайт. На ваше разположение е онлайн-дизайнера за визитки, който Ви дава възможност да покажете вашето творчество. Също така имате възможност да изберете желания от Вас шаблон за визитки от предложените тематични колекции и да въведете вашите данни (достъпен чрез натискане на синия бутон);

  2. Качете вашия оформен макет за визитки - зеления бутон (на страницата Изисквания към макетите - всички характеристики за оформление на макета на визитките). Качването на макета се проверява автоматично, за да отговаря на изискванията за печат. След проверка, Вие сте готови да завършите поръчката;

  3. Поръчайте при нас пълен дизайн на визитките. Нашите дизайнери извършват тази операция бързо и професионално. В този случай, моля, кликнете върху оранжевия бутон и попълнете исканията за оформление, качете вашите графични и текстови материали, които ще бъдат използвани при създаването на визитки.

Следваща стъпка: избор на най-удобния за Вас метод за плащане и доставка - приключване на поръчка. Информация за всички етапи на вашата поръчка може да получавате чрез SMS, електронна поща, или в менюто "Моите поръчки".

Цена на магнитни визитки

Вижте таблицата с цените за магнитни визитки и сравнете нашите ценови листи и срок за изпълнение на поръчките с тези на конкурентите и Вие ще се убедите, че Vizitka.com отпечатва магнитни визитки евтино и бързо. И най-важното - с много високо качество!

Вид Цена за комплект Максимален срок за изработване
100 броя 1 работен ден
300 броя  1 работен ден
500 броя 1 работен ден

Магнитни визитки - това е един нов, но вече много популярен рекламен продукт. Както и обичайните визитки, те могат да бъдат лични или корпоративни. Те винаги могат да бъдат под ръка и лесно могат да бъдат прикрепени към всяка метална повърхност: на уредите в дома или в колата.

Поръчайте магнитни визитки за таксиметрови услуги, сватбени салони, туристически агенции, хардуер магазини, салони за красота, здравни центрове, кафенета и магазини в цяла България.

Спешен печат на магнитни визитки онлайн:

- стандартни размери– 90х50 mm със заоблени ъгли;
- дигитален печат на магнитните визитки: набор от 100, 300 или 500 броя;
- материал: магнитен винил с дебелина 0,4 mm с гланцово ламиниране.

Ние получаваме поръчки за визитни картички от цяла България. Доставяме по поръчка бързо, с максимален срок от няколко дни. Уникална оферта за цяла България включва:
- дигитален печат на магнитните визитки;
- удобен интерфейс за оформяне на поръчка;
- най-функционалната в печатната индустрия онлайн-програма за дизайн на магнитни визитки;
- изработване на избрания от вас тираж на магнитни визитки само за един работен ден;
- достъпни цени.

Цените включват ДДС

Изберете параметрите на фотокнига:
- Формат
- Начин на поръчка
- Брой страници
Калкулатора веднага ще ви покаже цената на Вашата фотокнига.

Цена: